4 Ağustos 2013

Lush Çok Amaçlı Makyaj Bazı


Yüzünüzde kapatacağınız çok fazla problemli bölgeniz yoksa her gün kullanmak için bana göre mükemmel olan bir üründen bahsetmek istiyorum.Lush markasının çok amaçlı makyaj bazları..
Renk seçenekleri mevcut kendi cilt tonunuza uygun olanı seçebilirsiniz.Bendeki pembe alttonlu beyaz tenliler için olanı.İsterseniz makyaj bazı olarak,isterseniz fondöten olarak,istersenizde kapatıcı olarak kullanabileceğiniz bir ürün.Hatta kullandığınız nemlendirici ile karıştırarak renkli nemlendirici olarakta kullanabilirsiniz.Ben her türlü kullanımını denedim.Bu üründen pek bir kapatıcılık beklemiyordum.Ama kapatıcılığından çok memnun kaldım.Yüzünüzdeki ufak tefek sivilceleri lekeleri kapatmada başarılı.
Günlük makyajda genel olarak sadece bunu sürüp yanaklarımı renklerdirmek yeterli oluyor.Kapatmak istediğim bölgelere ise daha yoğun uyguluyorum.Gayet doğal bir görünümü var.Ürün 20gram kapaklı küçük cam bir şişesi var.Ben fırça yardımı ile yüzüme sürüyorum.Son kullanma tarihi de üzerinde yazıyor.Fiyatı 36tl.
Lush bu ürün hakkında ne diyor ona bakalım;

Diğer tüm bazlara göre en şeffaf, hafif olan, solgun ama daha çok pembe ciltlere canlılık veren, porselen gibi pürüzsüz bir görünüm sağlarken, cildinizin nefes alması gerekliliğide düşünüleren hazırlanmış fondöten. İçeriğindeki zengin E vitaminli gül yaprakları özü ile ciltteki kızarıkları alır, sakinleştirir, Vitamin E ve protein içeren soya yağı cildi yumuşatır, nem verir, pirinç kepeği yağı ise hassas ciltler için nem verir, kan dolaşımını, hücre gelişimini sağlar, cilde parlaklık verir, E ve B vitamini zengini, olup ciltte çabuk emildiği için yağlı görünüm de bırakmaz. çoğunlukla kullanılan mineral yağlar, hiç bir cilt ürünlerimizde yer almadığı için rahatlıkla tüm gün cildinizde kalabilir. 



12 yorum:

  1. Aa merak ettim cidden, böyle bir ürünü olduğunu bilmiyordum. Fiyatı biraz fazla gibi geldi ama güzelse neden alınmasın :))

    YanıtlaSil
  2. Ben de ilk defa duyuyorum bu ürünü, merak ettim. İnternetten bakayım biraz :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben biliyordum ama alıp almamakta kararsızdım ama iyiki almışım :)

      Sil
  3. Bundan hiç haberim yoktu, artık ilk fırsatta inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. vaay böyle bir ürünü ilk defa görüyorum ve aklıma soktunuz :D yakın bir zamanda denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    Çok güzel bir ürünmüş, zaten Lush'ın ürünlerinin hepsi birbirinden güzel :) Blogundaki paylaşımlar çok güzel ve açıkçası okuması keyifli. Blogunu takibe aldım, bana da beklerim.. :)) http://yasonunpenceresi.blogspot.com/

    Sevgilerlee..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloğuma hoşgeldin bloğumdan memnun kalmana çooook sevindim :)
      bloğunuza hemen bakıyorum
      sevgiler...

      Sil
  6. Ben de bu ürünü ilk kez senden duydum tatlım, denenecekler listesıne eklendı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ÇOK memnun kaldım bitanem denemelisin mutlaka ;)

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))