1 Ağustos 2013

Son Zamanlardaki Favorilerim


Bu aralar çok çok çok kullandığım ürünlerden bahsetmek istiyorum sizlere.


Benim 1 numaralı şampanya renkli aydınlatıcım..Aslında bunun yazısını bloğu ilk açtığım zamanlarda yazmaya çalışmışım:) Yazmaya çalışmışım diyorum çünkü berbat bir post olmuş hele resimlerin görüntü kalitesi :)) O yüzden o yazıyı sildim.Çünkü bu aydınlatıcıya haksızlık yapmak istemiyorum yakında yeni yazı gelecek:)


Yazmayan kişi kaldımı bilmiyorum.O sebeple de daha önce blogta yazmadım.Şimdi kısaca bahsedeceğim.Her cilt tonuna uyan transparan bir pudra.Benim deneyimlerime göre makyajın yüzde daha fazla kalmasına yardımcı oluyor.İyi bir sabitleyici pudra arıyorsanız öneririm.Kışın çok fazla kullanmamama rağmen bu aylarda çok fazla kullanıyorum.Sıcakta makyaj fazla kalmadığından olsa gerek :)
Yağlı ciltlerde de parlamayı azalttığını duymuştum.


Rimel London un bu sıvı rujlarını ilk çıktığı zamanlarda almıştım.Bu ara en çok bu iki rengi kullanıyorum.
Sıvı rujları başarılı buluyorum.Dudak kusurlarını ön plana çıkarmamasını,dudağı mükemmel kaplamasını,
uzun süre boyunca kalıcı olmalarını ve renklerdeki canlılığı seviyorum.Renklerdeki canlılık demişken gerçekten çok canlı renkleri var.Bu kadar canlı duruşu sevmeyenler peçeteyle biraz silerek kullanabilirler.


Postlarda görmüş olduğunuz ve sizlerinde çok sevdiği bu ara elimden düşürmediğim sevgili ojelerim.
Tırnaktaki duruşlara bakmak isterseniz sırasıyla


Missha dan çok önceleri almış olduğum bu allık her daim baş tacım.:)Şunun sevimliliğine baksanıza nasıl olmasın ki:) Çok soft bir pembe.Ben bu rengi sadece beyaz tenlilere yakıştırıyorum.Açık buğday tenliler de bile renk pek belli olurmu bilemiyorum.Bu allığı uygularken fırça kullanmıyorum kendi pufu bu işi başarıyla yerine getiriyor.Çok hafif bir yapısı olduğu için günlük kullandığım bir allık.


Vich temizleme suyu bir sıkımlık canı kaldı :)) Bitti bitecek çok memnun kaldım bu ara hep bununla makyajımı temizledim yazısı için tık tık.
Schwarzkopf çift fazlı onarım spreyini alalı bayağı oldu.İlk aldığımda yazı yazmıştım sanırım.Ama ozaman sadece parlaklığı hakkında konuşmuştum.(parlaklık sağlıyor)Uzun süredir kullandığım için onarım konusundada artık bişeyler diyebilirim.Kırık saç uçlarını idare edilir bir düzeye getiriyor bu doğru.
Saç uçlarınızın kırılma süresini de yavaşlatıyor bu da doğru.Ama saç uçlarınız çok fena halde kırıksa bu üründen bişey beklemeyin.Aslında hiç bir üründen bişey beklemeyin gidin kestirin :))Ben bu ürünü saçlarımı korumak için kullanıyorum.Isı çevre kirliliği ne derseniz..Faydasını da görüyorum.Yakında bitecek olan bir ürün ve hemen yenisini de alacağım.


Bilenler bilir ben yasemin kokusu hastasıyım.Banyo ürünlerim içinde öncesinde ve sonrasında hep yasemin yağından bahsetmemden de hatırlarsınız.:)
Kendime en çok yakıştırdığım parfümlerimden biri.Günlük olarak kullanıyorum.Kokusunu çok soft çiçeksi ve kesinlikle kadınsı olarak tanımlayabilirim.İçinde yasemin dışında misk kaşmir ve sedir var.
Parfümlerin kokusu da kalıcılığı da tenden tene değiştiği için kesin bişey diyemem ama benim tenimde kokusu da kalıcılığı da gayet iyi.Çoook seviyorum bu kokuyu :)♥









18 yorum:

  1. Apocalipsler süper:)
    Vichy termal su da çok sık kullandıklarımdan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vichy nin bu ürünü ile geç tanıştım ama çok sevdim :)

      Sil
  2. Ayy iyi hatirlarttin ya apocalips hala denemedim ben :D

    YanıtlaSil
  3. ojelerin rengi birbirinden güüzel :)

    YanıtlaSil
  4. Rimmel'in rujlarini bende cok begeniyorum cnm:)

    YanıtlaSil
  5. Benefit yazını bekliyorum;) hepsi harika ürünler

    YanıtlaSil
  6. kırmızı ruju deneyim çünkü sen tavsiye ediyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kırmızı ruj seviyorsan eğer buna bayılacaksın :)

      Sil
  7. Jasmin Noir. Oldukça karakteristik bir koku. <3

    YanıtlaSil
  8. Hepsi de çok güzel ve rengarenk! Özellikle allığın süngeri (-ki sünger demek ayıp oluyor ona) çok sevimli. :) Güzel bir post, teşekkürler!

    Not: Sağlıklı yaşam ve egzersiz ile ilgileniyorsanız bana da beklerim! :)

    http://saglikliyasamgunlugum.blogspot.com/

    Sevgi ve güzellik ile!

    YanıtlaSil
  9. çok teşekkürler :)
    ilgilenmem mi hemen geliyorum :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))