4 Haziran 2016

Sleek Makeup Gratis Mağazalarında...



Uzun zamandan sonra bloğuma Sleek markasının ülkemize gelmesinin heyecanı ile yazıyorum. Normalde bir ürünü alıp bir süre kullandıktan sonra yazmayı tercih ederim Ama bu markanın ürünlerini merak edenler ve almak isteyenler için bir ilk izlenim yazısı yazmak istedim.Aslında ilk izlenim yazısından çok birlikte inceleyeceğimiz bir post olacak.Sleek markası bir İngiliz markası.En popüler olduğu ürünler bence far paletleri ve matte me ruj serisi.Markada çeşitli renk seçeneklerine sahip birçok far paleti mevcut.Elimde çok sayıda far paleti olduğu için şimdilik far paletlerinden uzak durdum.Far paletlerinin fiyatları tam hatırlayamıyorum ama 50-55 tl civarındaydı..



Ürünlerin fiyatları bence normal aralıklarda 30-60 tl arası değişiyor gördüğüm kadarıyla..Ama indirim zamanlarında çok daha uygun fiyatları inecektir.Benim gittiğim Gratis mağazasında birçok ürün mevcuttu almak istediğim ürünleri bulabildim.Bir tek markanın  meşhur matte me rujlarindan birthday Suit rengini bulamadım.Şimdi ürünleri incelemeye geçelim;ilk ürünüm tekli allıklardan Rose Gold rengi..


Renk hakkında bir şey söylememe gerek yok gördüğünüz gibi çok güzel bir rengi var.Zaten markanın meşhur renklerinden biri altın yansımaları var içinde kalıcılık vesaire gibi konularda kullandıktan sonra detaylı yorum yapacağım.



Bronz block bu aslında çok merak ettiğim bir ürün değildi ama görünce ilgimi çekti.Yaz içinde yüzümü ısıtmak için bu tonlarda bir ürün arıyordum ve görünce hoşuma gitti.


Gördüğüm kadarıyla iki rengi var biri Light diğeri Dark..Bendeki Light rengi.Henüz denemedim ama renkleri göz kapağımda gölge rengi olarak ta kullanabilirim gibi geldi..


Gelelim en merak ettiklerinden birine barekissed illuminator yani markanın likit aydınlatıcıları Bendeki rengi Monaco.


Bu rengi seçmemin sebebi beyaz tenli olduğum için diğer renklere göre Cildimde daha doğal duracağına düşünmem.


Henüz yüzümde denemedim.Ama gördüğüm kadarıyla metalik bir görünümü var.Ambalajını Ben çok sevdim özellikle pompalı olması ve cam bir şişesinin olması hoşuma gitti.Bir de kokusu çok güzel nemlendirici gibi bir kokusu var.


Şimdi diğer merak ettiğim ürüne geçelim markanın en meşhur ürünlerinden biri bu kalıcı mat likit rujları asıl istediğim renk birthday Suit rengiydi ama o olmadığı için ve bu rujları çok merak ettiğim için bu petal rengini satın aldım.


İyiki de almışım renk çok hoşuma gitti yapısınıda çok beğendim ve dudakları neredeyse hiç kurutmuyor diyebilirim.Oldukça kremsi ve yoğun bir yapısı var.


Açık renk olmasına rağmen gayet opak bir renk.Kalıcılığı hakkında kullandıktan sonra yorum yapacağım.,,

GÜNCELLEME;Bu yazıyı hazırlayabilmek için ruju kısa süreli deneyip silmiştim fakat uzun süre dudaklarımda kaldığında tam tersi hiç beğenmedim dudaklarımı çok kurutup gerdi.Dudaklarımda ağırlık hissi yarattı..


Son ürün aslında neden aldığımı bilmiyorum.Şimdiye kadar hiç CC krem kullanmadım.İlk bu markanınkini deneyerek başlamış olacağım.Dört tane rengi var.Fair Light Medyum ve  Dark..Bendeki en açık rengi fair..


Ürün çok koyu gözüküyor ilk görünce endişelendim fakat ürünü yaydığınız zaman rengi açılıyor Daha doğrusu kendi cilt renginizle bütünleşiyor.Yapısı biraz yoğun ama uygulaması gayet kolay sanki cildinizi nemlendiriyormuş gibi bir his bırakıyor cildimi gerçekten yumuşacık yaptı yapısı çok hoşuma gittİ.Bence bu ürüne mutlaka bir göz atın.

Son olarak daha önceden almış olduğum bu aydınlatıcı paletini aydınlatıcı kullanmayı sevenlere mutlaka tavsiye ediyorum.Yazısını daha önce yazmıştım buraya tıklayarak okuyabilirsiniz..




Şimdilik ürünler hakkında söyleyeceklerim bu kadar ürünler hakkındaki detaylı yorumları kullandıktan sonra yazacağım Umarım bu markanın ürünlerini merak edenler ve almak isteyenler için faydalı bir yazı olmuştur okuduğunuz için teşekkürler.♥♥

Ürünlerin fiyatları;
-CC krem 44.90
-Matte me ruj 29.90
-Tekli allık 29.90
-Barekissed aydınlatıcılar 46.90
-Bronze block 39.90


13 yorum:

  1. Rujun rengine bayıldım canım, cc kremde merak ettiklerim arasında. Güzel günlerde kullan ✌️

    YanıtlaSil
  2. Hemen güzel bir alışveriş yapmışsın güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Gule gule kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel parçalar seçmişsin canım.Petal Likit ruj ve aydınlatıcı paleti benimde istek listemde ♥

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım alligin rengine bayıldım umarım kısa zamanda tüm Gratislere de gelir

    YanıtlaSil
  6. Harika bir haber! Oldum olası Sleek far paletlere bayılırım.
    Çok güzel gözüküyorlar, hepsini güzel günlerde kullanman dileğiyle...

    YanıtlaSil
  7. Allığın rengi müthişmiş! Hepsini güle güle kullannn

    YanıtlaSil
  8. Fiyatları gerçekten makul gelmiş, sevindim! Rose Gold allığa hassta oldum; en sevdiğim tonda allık resmen! Bunu alabilirim gibi geliyor... Diğer ürünlerin hepsi de çok güzel; aklımda olsun! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Ben paletlerini almak istiyordum ama renkler çok içime sinmedi. Bu paletler yerine Makeup Revolution almayı tercih edeceğim sanırım. Aydınlatıcı ise mükemmel gözüküyor:)

    YanıtlaSil
  10. Matte me rujun rengine BAYILDIM. Rengi teninde harika durmuş. CC krem ise merak ettiklerim arasında,yazdım bir kenara. hepsini güzel günlerde kullan güzellik :)

    YanıtlaSil
  11. Matte me rujlar dudağı çok fazla kurutuyor ve parçalanıyor. Ama renkleri çok güzel.

    YanıtlaSil
  12. Canım sleek likit aydınlatıcı önerir misin? Nasıl? Kullanımı? Doğal duruyor mu yoksa ben burdayım mı diyor?

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))