22 Ocak 2013

MISSHA ALIŞVERİŞİM


http://misshashop.net/ bu siteden yaptığım alışverişimden bahsetmek istiyorum.Öncelikle gönderim konusunda oldukça hızlılar.Missha perfect cover bb krem,makyaj sabitleyici,magic eyechange ve küçük pembe çok tatlı bir allık sipariş ettim.
B.B cream cildi yatıştırır ve cildin yenilenmesine yardımcı olur,lazer amaliyatı geçirmiş olan hastalarda tedavi sonrası krem olarak formüle edilmiştir.bu mükemmel krem akne,yaşlılık lekeleri,güneş lekeleri,koyu halkaları ve yüzünüzde (pigmentasyon)renk değişikliğini onarır cildin daha taze ve parlak olmasını sağlar.içerdiği bitkisel maddeler (Na_complex) ile vücudu ve cildinizi dinlendirir,MISSHA BB cream doğal cilt düzensizliklerini kapsayan,yanı sıra cilt dokusunu geliştirerek,hassas ciltler için doğal bir bakım kremi olarak formüle edilmiştir.iceriğindeki bitkisel maddeler ve besin maddeleri cildi nemli/ipeksi tutar ve cildimizi onarır.Ayrıca MISSHA BB cream makyaj tabanı olarak kullanılabilen çok fonksiyonlu bir üründür.
 ÖZELLİKLERİ

1- SPF 42 PA +++ yüksek güneş koruma faktörü
2- Kırışıklık kapatıcı ve giderici onarıcı özelliği
3- Cilt yaşlanması ve geciktirici özelliği
4- Akne /sivilce /leke/onarma ve kapatma özelliği
5- Cildi nemlendirme ve hava alma özelliği
6- Ortalama 12 saat ciltte kalma etkisi
7- Yüzde orta derece kapatma özelligi(bitkisel olduğu)için
8- Yüzde temizliğe ihtiyaç duymama özelliği
9- Ciltte ki terlemede ve sıcakta akmama özelliği
10- Mükemmel bir makyaj altı fondöten krem bazlı özelliği
11- Ölü deriyi ve hücreleri yenileme özelliği
12- İçeriğindeki inci tozu sayesinde cildi beyazlatma özelliği
13- Cildi sıkılaştırma/besleme özelliği
14- Cildin canlı parlak ve sağlıklı ışıl ışıl yapma özelliği
Missha bb kremi uzun zamandır kullanıyorum.Uzun süreli ve düzenli kullanımında cildi tedavi edici etkisi var.İnci tozu sayesinde gerçektende cilde parlaklık canlılık veriyor.Bu krem bir kore markası.Korelilerin beyaz cilt takıntısını bilmeyen yoktur heralde.Dolayısıyla bu kremin cilt tonunu açma etkiside var.Kapatıcı özelliği var fakat cildinde çok aşırı problem olanların yine alttan bir kapatıcı uygulayıp öyle kullanmalarını tavsiye ederim.Makyaj altı baz olarak uygulayabilirsiniz.Ben buna gerek görmüyorum.Sadece bu kremi kullanmam yeterli oluyor.Gün boyunce yüzde kalıyor.Ayrıca makyaj ürünü olmadığı için cildinizi temizlemenizede gerek yok.Yüksek güneş koruma faktörlü olması benim için çok önemli.Ürünün fiyatı 59tl ben beyaz teliyim 21 numarasını kullanıyorum.Kendi cilt tonumdan çok az daha koyu duruyor.Kendi cilt tonumda kullanmak istersem 13 numarası uygun olur.İlk sürdüğünüzde yüzünüz küllü gibi bir renk alıyor.Kısa bir süre sonra kendi cilt tonunuza dönüyor.





Makyaj sabitleyicisini ilk kez kullanıyorum.Nedense benim yüzümde uzun süre makyaj kalmaz.Hemen gidiverir.Soluk soluk dolaşmaktanda hoşlanmam.Böylece denemeye karar verdim. Makyajımı yaptım yüzüme bolca fısfısladım.Sonuç artık makyajım çabuk uçup gitmiyor:)
misshanın bu küçük allığına ise aşık oldum:)rengi okadar şekerki helede kutusu :)) bayıldım diyebilirim.Yüze utangaç bir pembelik veriyor.


Magic eyechange bir küçük damlası ile göz farınızı daha parlak kalıcı ve yoğun bir kıvama ulaştırıyor.

8 yorum:

  1. Canım güle güle kullan bb kremini iyi seçim bencede..Birkaç sorum olacak,cilt tipin ne? bende karma cilt tipe sahibim ve bazıları cıldımı kuruttu yazmış bu bb krem için :s 20ML olanını alıcam inş. sen memnunmusun bundan,bide 13 numarasını denedinmi aldınmı daha sonra?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canm daha 1 hafta once aldm 13 numarasını ;) benm cildim karma bende ne kurutma ne de yAglanma hicbir problem olmadı.ama herkes icin farkli istersen denemek icin kucuk boyunu alabilirsin. Renk konusundada soyle soyliyim beyaz tenliler icin kesinlikle 21 numara ama zombi beyazi dedikleri yani sut beyazsan 13numara.ama unutma 13 numara cok cok cok açık bir renk. Benim gercek ten rengim resimlerden belli olmuyor ışık makyaj vesaire yuzunden ben sut beyAzm hatta bu beni cok rahatsz ediyor :S

      Sil
    2. Tamamdır ozaman tatlım,zaten dünde sordum birine oda karma cildim hiçbir sorun yaşamadım dedi.Evet zaten 20 ml lıgıı alıcam butçemi fazla sarsmamak adına :) 30 tl üzeri kargo ücreti yokmuş canım:/ snırda kaldım sanırım çünkü bb krem 30 tl :S:) Walla kuzum sanırım 13 alıcam yani gelirse :/ yüzüm cidden çok beyaz,kollarım konusunda birşey diyemem çünkü tatilde yandım daha yeni yeni açılıyor :D 13 numaradan memnun kalmadınmı yani sen ?
      21 ciltte eşitliyormu kendini ?

      Sil
    3. ben süt beyaz olduğum için 13 numaradan ben memnun kaldım canım ama baştan uyarayım dedim seni çok beyaz farklı o süt beyaz olmak farklı...çok beyaz tenliler 21 numarayı kullanıyor ilk önce grimsi duruyor birkaç dakika içinde kendi cilt rengini alıyor.En iyi sen kendini bilirsin sen hangisini istiyorsan onu al tatlım..

      Sil
    4. Dün baktım 13 numara yokmuş 20 ml'liğinde canım üzüldüm :/ Biliyorum canım merak etme,13 numara bana kat kat uyacaktı eğer numarası olsaydı,bana göre çok beyaz demekte aynı kavrama girer ama dur süt beyazım diyim ozaman sana ben :) Yani göz var nizam var hani niye öyle dedin anlam veremedim şuanda :S esmer bayanlar beyaz tenlileri hep kıskanmıştır ama esmer değilsin allahtan,önyargılı davranmadım oyüzden sana hemen :)

      Sil
    5. Su an da gercekten bu yazdiklarina sasirdim ve uzuldum... biz birbirimizi normal hayatta gordukmu ben senin hakkinda nasil kesin olarak senin ten rengin su renk sana bu olur diyebilirim ben sana yardimci olmaya calistim ve sen bu düşünceler icerisindesin hiçbişey demiyorum üzüldüm

      Sil
    6. Canım bende inatlaşmaları sevmem,hani birde yani çok beyazım demek ne demek sence :s yalanmı soylıcem ki ınsan kendini bilmezmi yani :S 13 almak istediğime göre belliki uyacağını biliyorum öyle demenin manası varmı :/ ben sana sadece danışmak istedim sorduğum soruların cevabını almak istedim artı olarak bir yorum katmanı değil :(
      seni kırmak istedim kusura bakma sende ama içimdekileri söylemek açık olmak istedim.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))