25 Mart 2013

HOOLA & BELLA BAMBA



Bugün blogta benefitten yaptığım alışverişteki setin içinden çıkan hoola bronzer ve bella bamba allıktan bahsetmek istiyorum.HOOLA bronzerın yapısı çok hoşuma gitti yumuşacık.Bronzer olarak yüzüme denediğimde bana çok koyu geldi muhtemelen yüz kontürlemek için kullanacağım.Yüz kontürleme için denediğimde çok doğal durdu.Orjinali 8 gram diye hatırlıyorum sephora fiyatı 99 tl.Bitince alırmıyım???
Yüz kontürleme için kullanacağım için uzuuun bir süre gider diye düşünüyorum bittiğindede beğenmeme rağmen alacağımı sanmıyorum.Açıkçası sadece yüz kontürleme için kullanacağım bir ürüne 99 tl vermem.Ama yine bir set içerisinde görürsem belki alırım.Benefit in ürünlerini tek almaktansa set olarak almayı tercih ediyorum.Hem fiyat olarak daha uygun oluyor hemde uygun fiyata birkaç ürünü birlikte deneme şansı oluyor.
Bella bamba ise renk olarak içerisinde minik altın ışıltılar var. pembe ve şeftali karışık bir renk.Aşağıdaki resimde rengi daha belli ama çok tatlı bir renk ya ben sevdim.Bunun da fiyatı 99 tl bitince bunu alırım işte..:))
Bu arada bu allığın kokusuna bayıldım sanki tropik meyve kokuyor :)) gerçekten ama :)))

8 yorum:

  1. benefitin bütün setlerini almak gibi bir arzum var.. :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım çok tatlılar teşekkür ederim :))

      Sil
  2. İkisi de çok güzelmiş.
    Güle güle kullanın ama ben allığa ayrı bayıldım.
    Işıltıları da var rengi de çok şekermiş :)

    YanıtlaSil
  3. bella bamba ya bayıldım nerde ışıltı jan jan orada ben :)
    güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))