2 Mart 2013

sebamed clearface renkli sivilce örtücü krem

2 haftadır düzenli kullanıyorum artık yazıyı yazabilirim.Aslında  daha ilk kullanımda etkilerini gösteriyor gerçektende çok memnun kaldım.yüzümdeki bikaç sivilceyi kuruttu.ayrıca yeni sivilce çıkacak olan kızarmış bir bölgeyede düzenli uyguladım kızarıklık geçti üstelik sivilcede oluşmadı.eski sivilcelerden kalan kızarıklığa bile iyi geliyor.Kremi parmağa sıkmadan direkt uygulayacağımız bölgeye sıkıyoruz ve parmağın ucu ile kremi yayıyoruz.ürünün aynı zamanda kapatıcılık özelliğide var.iyide kapatıyor.yalnız cildiniz benim gibi açık renkse dışarı çıkarken kapatıcı olarak makyaj altına veya üstüne pek uygulayabileceğinizi sanmıyorum.Ben o şekilde kullanamıyorum.
Evdeyken sürüyorum yada gece yatarken sürüp yatıyorum sadece tedavi amaçlı kullanıyorum.Çünkü rengi bana çok koyu geldi.bildiğim kadarıylada tek renk tonu var.fiyatıda gayet uygun performansıda süper test edildi onaylandı:))ben onlineeczanem.com dan 9.90 gibi bir fiyata aldım.




5 yorum:

  1. sizden birşey rica edebilirmiyim malum 8 mart geliyor hepimiz alışveriş listemizi hazırlıyoruz eğer sizde hazırlayıp post halinde yayınlarsanız en azından bizde eksiklerimizi görüp tamamlarız diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bugün çok yoğunum ama 8 marttan önce muhakkak yayınlayacağım yorumun için teşekkürler takipte kal:))

      Sil
  2. ben de almayı düşünüyordum ama rengi çok koyuymuşşş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bayağı koyu ancak evdeyken kullanabiliyorum :) ama tedavi edici özelliği güzel..

      Sil
  3. tedavi edici özelliği için alınabilir..

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))