17 Ağustos 2013

Rimmel London Scandaleyes Lycra Flex Maskara

Ürün hakkında ne denmiş ilk önce ona bakalım sonra benim yorumlarıma geçelim ;

Rimmel London’ın en yeni maskarası, Scandaleyes Lycra Flex ile kirpiklerin artık çok daha hacimli. Lycra teknolojisi ile zenginleştirilen maskara, kirpiklerini sertleştirmeden yoğun kirpikler vadediyor.
Kirpiklerine maksimum hacim vermeye yardımcı Scandaleyes MaxDensity fırçası ile her bir kirpiğe ayrı ayrı ulaşır ve kaç kat sürersen sür kirpiklerinin topaklanmadan gün boyu yumuşak ve kıvrık kalmasına yardımcı olur.
Yeni  Scandaleyes Lycra Flex ile şimdi çok daha çekici bakışlara sahip olabilirsin

Ben Rimmel London un rimellerini çok seviyorum.Elimde birçoğundan var ve çok severek kullanıyorum.
En sevdiğim özelliği ise herkesin bütçesine uyacak bir fiyata sahip olup o çok pahalı markaların rimellerinden çok daha başarılı olması :) Lycra Flex en son çıkan yeşil ambalaja sahip olan maskarası...
Kirpiklerinize olduğundan daha fazla hacim veriyor.Diğer Scandaleyes maskaralarda hacim konusunda oldukça başarılıydı.Bunun ne farkı var derseniz bu maskara ile o yoğunluğu yakalamak için çok fazla uğraşmanıza gerek yok.Resimlerde 2 kat uygulanmış hali ve öyle çok uğraşarak sürmedim.Kirpikleri yapıştırmıyor.Topaklanma da yaşamadım.Diğer maskaralara göre gerçekten de kirpikleri daha az sertleştiriyor.Kıvırma kısmına pek katılmayacağım.Yani diğer maskaralar kadar kıvrım veriyor.Ekstra bir kıvrılma ben fark etmedim :)
Ben bu aralar makyajımda kırmızı ruj sürüp kirpiklerime de sadece bol rimel sürmeye bayılıyorum.Ve bu rimelle gerçekten çekici bakışlara sahip olmak mümkün ;) Kendisi benim sevdiğim devamlı kullanacağım maskaralar bölümüme terfi etti bile ♥ Watsons a gittiğiniz de mutlaka bir göz atın..

İsterseniz Rimmel London un Youtube taki reklam videosuna bakabilirsiniz...





12 yorum:

  1. Bende cok merak etmistim bu rimeli ama evde acilmamis rimellerim oldugu icin ve plastik uclular favorim oldugu icin almamistim. Kil fircalarda buyuk tombul olmasi hosuma gidiyor bu da oyle zaten. Bir dahaki indirimde almayi dusunuyorm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende almanı tavsiye ederim canım hem fiyatı uygun hemde güzel..

      Sil
  2. harika durmus gulegule kullanın, denemek lazım:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de turuncu olanını kullanıyorum belki sende de vardır ama yoksa denemeni tavsiye ederim o da çok güzel :) Blogumda resimleri var . Bidahaki sefere bunu deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. turuncu olan favorim 2 tane bitirdim ondan bu yeni çıktığı için merak edenler için hemen yazayım dedim :) zaten turuncu olanla hemen hemen aynılar..

      Sil
  4. bence rimele gerek yok sen de :))) tüütütü :) ama canım çok topaklanma yapmış bence :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canm ;)
      Yok aslında hic topaklanma yasamadm
      Bnm kirpiklerim biraz fazla gür belki ondan öyle gelmistir sana ;)

      Sil
  5. Turuncu olanı vardı bende anlaşamadık :)) Senin kirpikler de mükemmel maşallah..

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))