28 Kasım 2013

Hafta Sonu Alışverişim ; Estee Lauder-Clinique



Haftasonu biten cilt bakım ürünlerimi yenilemek için Boyner e gittim.Aslında niyetim sadece 3 parça ürün alıp çıkmaktı.Fakat yeniyıl için olan kampanyaları görünce zaten şimdi olmasa da kısa zaman içinde alacağım ürünleri şimdi almak mantıksız gelmedi.:)


Asıl almak için gittiğim cilt bakım ürünleri.Genel olarak normal ve karma ciltlerin kullanabileceği ürünler.
Benim burun kenarlarımda ve alın bölgemde bu aralar kuruma var.Özellikle likit ürünler kullandığımda pul pul görünüyor :( Bu yüzden bu yoğun nem veren normal ve karma ciltler için uygun olan nemlendiriciyi tercih ettim.




Bu ufaklıklar da alışverişimin yanında hediye edilen deneme boyu ürünler ;


Advanced night repair serumu merak ediyor ve satın almayı düşünüyordum.Bu üründen 2 tane deneme boyu verilince çok sevindim.Böylece uzun süre kullanabileceğim cildimdeki etkilerine göre hakkında sağlıklı bir karar verip tam boyunu alıp almayacağıma karar verebileceğim :) Cilt bakım alışverişim bu şekilde bitti.


Boynerde Estte Lauder ın 1 büyük boy parfüm alımına 1300 tl değerindeki makyaj seti 189 tl kampanyasını duyanlarınız vardır.Her yılbaşında sadece Estte Lauder değil Lancome Shiseido Clarins gibi markalarda bu tarz yılbaşı paketleri hazırlıyor.Fakat benim en çok hoşuma giden Estee Lauder ın paketi oldu.Zaten almayı düşündüğüm bir parfümde vardı.Bu sette bonus olmuş oldu ki biz kadınlar böyle süprizlere bayılırız ;)) 


Benim seçtiğim parfüm Estee Lauder Pleasures , soft yumuşak bir koku.İçeriği çeşitli çiçek kokularından oluşuyor.Özellikle benim gibi yasemin kokusunu sevenlerdenseniz bu parfümü daha da çok seveceksiniz.



Estee Lauder Blockbuster set; Setteki yaşlanma karşıtı krem hariç tüm ürünler tam boy ürünlerden oluşuyor.
Biri bronz ve toprak tonları diğeri mavi ve pembe ağırlıklı 2 adet makyaj paleti
Nude,fuşya,pembe tonlarında 3 farklı ruj
1 adet gloss
1adet kajal eyeliner
1 adet maskara 
1 adet oje 
göz makyaj temizleyicisi
revitalizing supreme yaşlanma karşıtı krem ( deneme boyu )

Bu setin içinde tek kullanamayacağım ürün yaşıma uymadığı için yaşlanma karşıtı krem onun da sahibi belli anneciğime vereceğim ;) Eğer memnun kalırsa tam boyunu alırız.


Son olarak Clinique online sitesinde zaten gözüme kestirmiş olduğum setlerden birisini kasaya giderken görünce onu da alıvermiş bulundum.


Setteki tüm ürünler orjinal boy...Bu setteki ürünlerin normal değeri 416 tl ve setin fiyatı 129 tl.Zaten siteden de fiyatlarına bakarsanız sadece 4lü far paletinin satış fiyatı 129 tl göz kreminin fiyatı da 105 tl..

Setin içindeki all about eyes göz kremini şu anda zaten kullanmaktayım ve herhangi bir memnuniyetsizliğim yok bu şekilde yedeklemiş oldum.

chubby stickleri beğenmemiştim ama aksine intense olan chubby sticklere bayılıyorum ve çok severek kullanıyorum.Bu setteki rengi de bende olmayan bir renk olduğu için iyi oldu.

quickliner for eyes göz kaleminin yeşil rengi bende vardı bu da black honey diye bir renk.Rengini tam tanımlayamıyorum ama tatlı bir kahverengi..Sanırım sadece bu set içinde satılıyor.Yani sınırlı üretim bir ürün.

4lü far paleti..

Benim eskiden beri kullandığım high impact maskara bunu da yedeklemiş oldum.Maskara stoğum bir hayli kabardı uzun süre almama gerek yok sanırım.

Ve clinique merak ettiğim temiz içerikli ojelerinden vişne çürüğü bir renk...Normalde bu ojeye 30tl verip alırmıydım bilemiyorum.Bu yüzden bu set içinde olmuş olması denemem için iyi oldu.

Son olarakta ürünler bu pembeli morlu oldukça kullanışlı makyaj çantasının içinden çıkıyor.Kısacası ben bu seti sevdim.Hepside kullandığım bittikçe aldığım ürünler olduğu için fiyat olarakta uygun olmuş oldu.


Ürünler hakkındaki düşüncelerimi kullandıkça burda ve instagramda paylaşacağım.Beni blogtan ve instagramdan takip edebilirsiniz.Sevgiler..♥


13 yorum:

  1. estee setin içindeki paletlere bayldım hepsini güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  2. süper alışveriş olmuş güzel günlerde kullan..E.Lauder sette benim de çok aklım kaldı ama evde bir sürü parfümüm var..sen kullandıkça yorumlarını alırız :)

    YanıtlaSil
  3. Şuan estee lauder setine imrenerek bakıyorum :) iyi günlerde kullanman dileğiyle canım. Belli mi olur belki sevgilim bana da alır ( amin diyin lütfen )
    İyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ozaman burdan evrene (sevgiline ) mesaj yolluyoruz kocaman aminnnn ;)

      Sil
  4. Cok guzel ve karli bir alisveris olmus. Guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Çok karlı ve güzel bir alışveriş. Estee Lauder Setteki farlar çok güzel görünüyor. Güzel günlerde kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
  6. Her iki sete de bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel şeyler almışsıın, hepsini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))