2 Aralık 2013

Bourjois İndirim Alışverişi - Watsons


Watsons taki Bourjois markalı ürünlerde indirim 31 Aralık a kadar devam edecekmiş...Ürünler artık Türkiye de satılacak mı satılmayacak mı henüz bilmiyorum.Haber aldığım zaman sizlerle paylaşacağım.
Aldığım ürünlere geçmeden önce özellikle son zamanlarda watsons mağazalarındaki bazı çalışanlardan duyduğum rahatsızlığı dile getirmek istiyorum.Benim bildiğim kadarıyla bu tarz mağazalarda sepeti kolumuza takıp rahatça dolaşarak ürünleri inceleyerek kimse sizi rahatsız etmeden alışveriş yapıyor olabilmemiz lazım.Lakin bugün de başıma geldiği gibi bazen bu pek mümkün değil.Şöyle düşünün siz alışveriş yapmak üzere mağazaya girmişsiniz peşinize mağazada çalışan görevli hanfendilerden biri takılıyor siz nereye o oraya.Elinizi neye atsanız şüpheci bakışlar.Reyonlar arasında dolaşıyorsunuz o da sizinle..Ne kadar rahat alışveriş yaparsınız? Zaten sormak istediğimiz birşey olursa soruyoruz.Bu peşe takılmak niye?Müşteri çekeceklerine daha çok müşteri kaçırıyorlar.Okadar rahatsız oldum ki alacağım birçok şeyi almadan çıktım.Her zaman mutlu ayrıldığım watsons tan bugün gerçekten çok mutsuz olarak ayrıldım.Umarım mağaza çalışanları bu konuda uyarılır ve daha dikkatli davranırlar.Heralde bu konudan tek rahatsız olan ben değilimdir.Sizlerden de bu tarz olaylar yaşayanlar var mı?
Neyse şimdi gelelim eğlenceli kısıma :) benim aldıklarım şu şekilde ;


2 tane allık- 1 adet tekli far - 1 adet smoky eyes paleti ve concealer ..
Bakalım indirim bitene kadar belki bir kaç şey daha alabilirim :))

Ürünlerin indirimli fiyatları
tekli far 17.75tl
smokyeyes palet 21tl
concealer 20.45tl
allık 22tl

25 yorum:

  1. bende son zamanlarda bu durumu farkettm en nefret ettigim şey peşime takılan çalışanlardır tamam satış yapmak zorundalar sanırım ama bi kez sadece bakıyorum dedim mi anlaması lzm ama yok bit gibi yapışıyolar...Watsonsun yeni politikası bu sanrm:/

    YanıtlaSil
  2. Ay çok güzel şeyler almışsın :) Ben de İstanbuldayım da sen neredekinden aldın acaba?

    YanıtlaSil
  3. En baştaki pembiş allıkta hep gözüm vardı indirime girdiğine sevindim :) Güle güle kullan canım ayrıca yaşadığın sıkıntıyı bende yaşıyorum bazı mağazalarda. Sanki hırsızmışız gibi gözleri ellerimizde... Onlarda emir kulu işte napsınlar bişe de diyemiyoruz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben az kaldı bişey dicektim demek lazım ama insanı rahatsız ediyorlar çünkü.. teşekkür ederim :))

      Sil
  4. aynı sorunu ben gratiste yaşıyorum .. güya bize yardımcı olcaklar mantığı ama insan huzursuz oluyor peşinde dolaşıldıkça. .. 32 ambre dor allık bende de var. pek pigmentasyonu yok ürünü yüzüme çok zor uyguluyorum çeşitli fırçalarla da denedim olmadı sende de aynı duurum ar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben rt fırça ile uyguluyorum canım bir sorun yaşamadım sık kıllı bir fırça ile denedin mi?

      Sil
  5. ben de bir tekli allık ve çikolata gibi olan bronzerdan aldım bugün :)

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle hepsini güle güle kullan! Allığın rengi çok güzel :)
    Watsons çalışanları konusunda kesinlikle katılıyorum sana. Sanki biz kozmetik ürünleri hakkında hiçbir şey bilmiyormuşuz, sanki oradan çantamıza bir ürün atıp hırsızlık yapacakmışız gibi davranıyorlar. Biz bir şey sormak istersek sorarız dediğin gibi. Ve insan gerçekten rahat alışveriş yapamıyor. Bu konuda çoğu kişi şikayetçi ama bu şikayetleri dikkate alacaklarını pek sanmıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım dikkate alırlar şöyle ağız tadıyla bir alışveriş yapalım dimi ama :)

      Sil
  7. watsons da bende yaşıyorum bu olayı rakip göstermek değil amacım ama gratiste yaşamadım hiç

    YanıtlaSil
  8. aldıklarınızı bende cok beğendim güle güle kullanın..watsonsda yüzde kaç indirim varmış acaba?

    YanıtlaSil
  9. Ayy aynen bende sinir oluyorum! Alacağım birşey varsa bile almadan çıkıp gidiyorum.. Bu arada güle güle kullan canım çok güzel şeyler almışsın :)

    YanıtlaSil
  10. tabi ki ben de aynı konudan muzdaribim çoook sinir oluyorum az soguk bir ses tonuyla ben ürünlere tek tek bakıp gezeceğim diyorum kiminde işe yarıyor uzaklaşıyor ama kiminde bu bile işe yaramıyor=) büyük ihtimal satış politikasıdır üsttekiler onlara müşteriyle ilgilenip ürünleri satmaya çalışın diodur bunlarda beceremeyince sonuç bu oluyor..

    YanıtlaSil
  11. aldığın ürünlere bayıldım özellikle allıklara :)
    çalışanlar hakkında ise şöyle birşey söyleyeceğim bende yaz tatillerinde çalışıyorum mağazalar da ugüne dek bir çok büyük markada çalıştım müşterilerin zorla peşinden dolaşılması konusunda müdürlerin zorlayıcı talimatları var malesef. çalışırken bende müşterinin benden nefret ettiğini görebiliyordum ve bende bi yerde alışveriş yaparken en nefret ettiğim şeydir peşimde dolaşılması ama malesef onlarda emir kulu diye bir tabir var ya durum tam olarak bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsons uzun yıllardır alışveriş yaptığım bir yer diger buyuk markalara nazaran rahatlikla dolasip alisveris yapabildigim icin seviyorum ben son zamanlarda böyle bir tavırla karsilastim bence bundan vazgecmeliler çünkü tam tersi etki yapiyor

      Sil
  12. Fondötenlerde de indirim varmı? :)

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar, bourjois bende uzun zamandır kullanıyorum.ArtıkTürkiye'de olmadığı için satın almak da imkansız hale geldi.Morhipo da falan bir kaç çeşit tekli far kaldı :/ Blogerlar'dan gris party 16 satın alıp da kullanmayan varsa satın almak isterim.Sizinde bilginiz dahilinde olursa çok sevinirim.Teşekkürler

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))