11 Şubat 2016

Benefit Gimme Brow-Kaş Maskarası


Merhaba bugün Gimme Brow kaş maskarasından bahsedeceğim.Gimme Brow minicik gözüksede boyundan büyük işler başaran bir maskara.Diğer kaş maskaralarından en büyük farkı içerisinde mikrofiber kıllar olması.Bu mikrofiber kıllar kaştaki boşlukların dolmasına yardımcı oluyor.Ayrıca kaşlara hacim kazandırıyor ve sabitliyor.
Sabitlemesi ve kalıcılığı çok başarılı.Kalıcılığından biraz bahsetmem gerekirse ben makyajımı silene kadar kesinlikle kıpırdamıyor.Okadar iyi yani.


Fırça boyutunun da küçük olması kaşlara uygulama yaparken kolaylık sağlıyor.Etrafa bulaşmadan kolay bir şekilde maskarayı uygulayabiliyorsunuz.



Ürünün iki rengi var.Light/medium ve medium/dark..Bendeki rengi light/medium..Aslında kaşlarımın rengi bukadar açık renk değil.Kaşlarım ne çok koyu ne de çok açık ve küllü bir rengi var.Bu yüzden koyu renkli ürünler kullandığım zaman kaşlarımın rengi koyuluyor pek uymuyor.Daha açık renkli ürünler kullandığımda daha iyi sonuç alıyorum.Bu yüzden bu rengi seçtim ve şimdiye kadar ki en doğal görüntüyü yakaladım.
Bu maskarayı bastırarak uygularsanız kalemle doldurulmuş gibi daha yoğun bir sonuç elde edersiniz.Kaşlarınızda eğer fazla boşluk varsa bu şekilde uygulamanızı tavsiye ederim.
Benefit Gimme Brow kaş maskarasının benim için hiçbir olumsuz yanı yok.İlla ki bişey söylemem gerekirse gramajına göre belki birazcık fiyatı pahalı olabilir.Tam emin değilim ama 95 lira civarındaydı sanırım fiyatı.
Kaşlarınızı hem doğal bir şekilde doldurmak hem de sabitlemek aynı zamanda da uzun süre kalıcı olsun akmasın istiyorsanız bu ürüne bir şans verebilirsiniz.

12 yorum:

  1. benimki bitmek üzere pahalı fiyatından ötürü Koton veya yeni çıkan pastel kaş maskarasını deneyeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. essence kaş rimelini de denemelisin canım hem uygun hem güzel sonuc :)

      Sil
    2. Onlarida merak ediyorum deneyebilirim..

      Sil
  2. Ya bu ürünü ben sevmiştim fakat fiyat-kullanım süresi açısından benim boyumu aştığı için almaya devam etmedim. Sevgili Benefit, azıcık daha ucuz olsan ne olurdu sanki? Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gramajina gore fiyati biraz yuksek daha uygun olsa super olurdu ;)

      Sil
  3. kesinlikle bu ürüne muadil essence kaş rimelini kullanmalısınız aynı renk secenekleri ile hem güzel hem de uygun :)

    YanıtlaSil
  4. Benimde en sevdiğim kaş rimelidir kendisi 👌🏻

    YanıtlaSil
  5. OF Benefit sadece cebi yakıyosun ama işte :( Bu maskara güzel de alternatifler bulunca bende yenilemedim

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))