15 Şubat 2016

Golden Rose Long Stay Liquid Matte Lipstick // Likit Mat Ruj



Merhaba haftanın ilk yazısı Golden Rose markasının yeni çıkarmış olduğu likit mat rujları..


Ben serinin içinde en çok 3 ve 12 numaralı renkleri beğendim.
3 numara beyaz tenlilere çok yakıştırdığım doğal tonlarda pembe-gülkurusu arası bir renk.Sanki velvet matte serisinin 2 numarasını da biraz andırıyor.Bu aralar günlük olarak sıkça bu ruju kullanıyorum.12 numaraya ise kesinlikle bayıldım.İçinde minik altın yansımaları var fakat dudakta bunlar belli olmuyor.Yalnız 12 numara tek katta rengini tam vermiyor.Görselde tek kat uygulanmış rengi.2kat uygularsanız ambalajında gözüktüğü gibi içinde hafif kızıllık bulunduran bir kahverengi oluyor.



Rujların yapısına gelecek olursak içeriğinde E vitamini ve avokado yağı varmış.Sanırım bu sebeple diğer mat rujlara göre dudağı neredeyse hiç kurutmuyor diyebilirim.Dudakta ağırlık hissi yaratmıyor ve dudakları germiyor.Sürüldükten sonra çok çabuk sabitlenmiyor.Tamamen matlaşması da diğerlerine göre biraz zaman alıyor.Kalıcılığı ise normal rujlara göre çok iyi fakat likit mat rujlar arasında kıyaslarsam bence orta seviyede..Ve bir süre sonra dudağın iç kısmında renkte açılma oluyor.Aplikatörü ile çok rahat taşırmadan uygulama yapabiliyorsunuz.



Likit mat ruj kullanmak isteyipte aşırı kurutması ve germesi sebebiyle kullanmaktan kaçınanlar bence bu seriyi deneyebilirler.Bu seride gerginlik hissi ve dudakları kurutma minimum düzeyde.Gördüğüm kadarıyla renk seçenekleri de güzel.







12 yorum:

  1. Ben de bu gerilme ve kurutma kısmını merak ediyordum; yazın tam üstüne geldi :) Teşekkürler değerlendirme için, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. son zamanlarda en çok merak ettiğim ürünler bunlardı yazı için teşekkürler :*

    YanıtlaSil
  3. ben de bu seriyi çok merak ediyorum ilk fırsatta bakacağım..

    YanıtlaSil
  4. paylaşım için teşekkürler seni takipteyim ben de beklerim
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. İkisinin de rengine bayıldım. Kesinlikle bakacağım.

    YanıtlaSil
  6. golden rose dudak ürünleri konusunda oldukça başarılı ve sürekli de yenileniyor bu açıdan tatmin edici :)

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))