30 Ağustos 2016

Flormar Back to School Koleksiyonu // İnceleme


Herkese merhaba..Bugün Flormar markasının yeni çıkarmış olduğu ''Back to scholl'' koleksiyonundaki ürünleri inceleyeceğiz.Öncelikle bu koleksiyonun ambalajları ve renkleri çok hoşuma gitti.Kalem tasarımlı rujları ve ekose desenli ambalajlarını çok sevdim.Şimdi koleksiyondaki ürünlere bakalım... Bu serideki ürünler makyaja yeni başlayan lise çağındaki genç kızlar için bence çok uygun.Hafif yapılı bb kremler hafif renkli nemlendiren rujlar ve şeffaf maskara bana zaten liseyi hatırlatıyor:)


Koleksiyonda sivilce oluşumuna ve yağlanmaya meyilli ciltler için temizleyici,tonik ve krem var.
 

Cilt bakım ürünlerini bir kere deneyip yorumlamayı sevmiyorum ve doğru bulmuyorum.O yüzden kullandığım zaman yorumlarımı paylaşacağım.


Koleksiyon içerisinde iki adet maskara var.Bir tanesi şeffaf maskara diğeri ise ince kıl fırçaya sahip siyah bir maskara.


Kutunun üzerinde yazdığına göre şeffaf maskarayı maskara sürmeden önce baz olarak kullanabiliyormuşuz.Ayrıca kaşlarınızı sabitlemek için de kullanabilirsiniz.


Siyah maskarayı henüz denemedim.Deneyince instagramdan paylaşırım.Ama ben bu şekildeki ince ve kıl fırçalı maskaraları seviyorum çünkü rahat uygulama yapmamı sağlıyor.


Gelelim bb kremlere..İki bb kremi de denedim ve gerçekten çok beğendim.BB kremlerin içerisinde SPF 30 var.


Blur effect isimli olan diğerine göre daha mat bitişli.Ama böyle cildi kurum kurum kurutan bir matlık değil.Kıvamı biraz yoğun.
Anti-blemish olan ise daha akışkan yapıda ve daha ıslak bitişli.

BB kremlerin kapatıcılıkları az ama herzaman söylediğim gibi kapatıcılık beklentiniz varsa zaten BB krem satın almayın.İllede satın alıcam diyorsanız ozaman altına bir kapatıcı uygulayın öyle kullanın:))Günlük kullanıma uygun hafif yapılı ürünler.Aslında renkli nemlendiriciler gibi düşünebilirsiniz.Bu arada ben kokularını çok beğendim.



Seride kalem şeklindeki lip balm ve lip tintler var.


Nude rengi olan hafif renk veren bir ruj diğeri ise lipbalm.Lipbalmın rengi yazmıyor sanırım tek renk üretildi..Lip tintin rengi 02 vanilla..Koyu göz makyajları ile kışın kullanabileceğim bir renk.Bu rujların asıl amacı nemlendirmek ve benim dudaklarım kışın çok kuruyor.Lip balmı da sevdim.Lip balmın verdiği nemlilik hissi uzun süre devam ediyor.


Genel olarak ben bu koleksiyonu sevdim.Ama içlerinde en sevdiklerim kesinlikle BB kremler ve nude renkteki hafif renk veren ruj oldu.





**Ürünler firma gönderisidir ve yorumlarım objektiftir.


7 yorum:

  1. Çok şirinmiş koleksiyon:)

    YanıtlaSil
  2. BB kremlerin nasıl durduğunu merak ediyordum, gayet hoş görünüyor. Asıl aklımda şu Anti-blemish ürünü var. Bu ara cildim sapıttı ve abuk subuk zamanlarda ergenlik sivilcesi pırtlatıp duruyor! Ayşe'den sivilceyi hızlıca söndürdüğünü okuduğumdan beri aklımda! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben tonigi ve yüz jelini kullanıyorum gayet harika kokuları müthiş ve cidden fark yaratıyor

      Sil
  3. Lip-tintler güzel gözüküyor, denenebilir

    YanıtlaSil
  4. tam bence az makyaj seven ve makyaja yeni başlayanlara göre bir koleksiyon çok tatlılar :)

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))