10 Ağustos 2016

Smashbox Step by Step Contour Stick Trio Kit


Bu yazımda kontür yapmakta zorlananlar için mükemmel bir setten bahsedeceğim.Smashbox markasının 3lü kontür kiti.Kitin içerisinde 3 adet kalem var.Bu kalemler; aydınlatmak için kontür için ve aydınlatıcı ile kontür arasındaki geçisi yumuşatmak için kullanılıyor.Ayrıca kitin içerisinde kalemler için bir kalemtraş ve yüz şekillerine göre kontür yapmak için yardımcı bir broşürde var.(tabi ben nereye koyduysam bulamadım:))



Bu set açık veya koyu olarak üretilmemiş yani tek renk seçeneğine sahip.Bence her ten rengine uyum sağlayabilecek renkler.Benim gibi çok açık tenliler kontür rengi biraz koyu gözüktüğü için endişelenebilir ama çok güzel dağılıp ciltle bütünleştiği için çok rahat kullanabilirsiniz.Kontür kalemini uygularken az miktarda ürün kullanıp yeterli gelmezse tekrar artırarak uygulamanızı öneririm.Çünkü oldukça pigmentli bir ürün.


Kalem şeklinde olması kontur uygulamasını kolaylaştırıyor.Küçük bölgelere bile rahatlıkla uygulama yapabiliyorsunuz.Özellikle burun bölgesi için kullanımı çok rahat.Bu kalemlerin yapıları oldukça yumuşak , kremsi ve çok kolay dağıtılıyorlar.Kalıcılıklarında da problem yok.


Kontür rengi turunculuk içermiyor tam benim sevdiğim ve kontür için uygun bulduğum bir renk.Yüzüme kontür yaptıktan sonra kontürümün daha keskin durmasını istiyorsam aydınlatıcı kalemi kontür çizgimin tam altına uyguluyorum.Aydınlatıcı rengi çok açık tenliler için yüzü aydınlatmak için yeterli değil ama dediğim gibi kontürü keskinleştimek için kullanırsanız iş görüyor.Bronz renkli kalemi diğer iki kalem arasındaki renk geçişini yumuşatmak için ya da yüzünüze sıcaklık katmak için kullanabilirsiniz.İsterseniz kontür de yapabilirsiniz ama ben turunculuk içeren renkleri pek kontür için uygun bulmuyorum.


Setin satış fiyatı 148tl.Sevil parfümeri ve Tekin Acar mağazalarından veya online olarak satın alabilirsiniz.Ürünü incelemek isterseniz buraya tık tık..  ♥

14 yorum:

  1. Güzel görünüyor güle güle kullan <3 Ben tek parçalardan yanayım çünkü sürekli kaybediyorum bir şeyleri :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kaybediyorum malesef yaziyi uzun zaman once yazacaktim ama urunleri bir araya getiremedim:))

      Sil
  2. Güle güle kullan. Ben bu konuda hiç yenilikçi değilim. Yapacağım Zaman'larda elim sadece hoolaya gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kontur konusunda cok basarili degilim o yuzden bu tarz urunlerle daha basarili yapiyorum ;)

      Sil
  3. güzel günlerde kullan yapıları çok hoş gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  4. Ay en merak ettiğim ürünlerden biriydi ve kontür rengi harikaymııış!!!!! Of ne kadar kontür ürünü alırsam alayım doymuyorum, n'olcak böyle?? Bu seti de canım çekti şu anda... bu setin mantığına benzer olarak Physicians Formula'nın Insta Ready Contour Stick'i aklımdaydı benim de yaz başında, NYX alınca vaz geçtim ama hala gözüm kaymıyor değil. Güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontur rengi gercekten harika..benimde aklimda nyx var doyamiyoruz malesef:))

      Sil
  5. Cok guzel gorunuyor, kontur rengine bayildim ben de! Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Kalem şeklinde olması ne güzel,kontrollü uygulama da sağlar.Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dogru duzgun kontur yapabilmeme cok yardimci oluyor saol canim:)

      Sil
  7. kalem şeklinde olması büyük kolaylık

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))