31 Ocak 2013

john frieda

saçlarım açık sarı devamlı işlem gördüğü içinde çok bakım istiyor.Bir sürü şampuan kullandım ama hiçbiri john frieda gibi değil..sheer blonde...sarı saçlara güneş ışıltısı şampuan...
Ben bu seriye bayıldım.Diğer şampuanlar gibi hayalkırıklığı yaratmadı.Güneş ışıltısı şampuanı  ve saç bakım kremini kullanıyorum.İçeriğinde papatya ve narenciye özleri var.
Ürün amonyak ve peroksit içermiyor.Sarı saçın rengini korumasını ve ışıltı kazanmasına yardımcı oluyor.John friedanın kahverengi ve kızıl saçlar içinde serisi bulunmakta.Ayrıca bukle belirginleştirici düzleştirici etkili pekçok ürünü var.Ürünler hakkında detaylı bilgi almak isterseniz http://www.johnfrieda.com.tr inceleyebilirsiniz. 
Düzenli kullandığım diğer bir üründen bahsetmek istiyorum.
Frızz-Ease yoğun nemlendirici besleyici bakım maskesi.Yine john friedanın bir ürünü.Saçlara gerçektende yoğun bakım sağlıyor.Onarıma ihtiyaç duyan yıpranmış saçlar için düzenli kullanıldığında mükemmel bir kurtarıcı.Benim çok çabuk dolaşan zor açılan biraz asi saçlarım var bu ürün sonrası tarak saçımdan resmen kayıyor.Çok rahat taranıyor ve yumuşacık oluyor.Haftada 1 kez kullanıyorum.İçeriğinde avokado yağı var.Saçlarımı çok güzel nemlendiriyor.
Ben genelde watsonstan alıyorum.şampuan ve krem 25 tl civarıydı maskeyi pek hatırlamıyorum ama onun da aşağı yukarı o fiyatlarda olması lazım.bu arada performans olarak fiyatının hakkını verdiğini söylemeliyim.

1 yorum:

  1. Body tekst zemininiz çok göz yoruyor, özellikte bu yazıdaki siyah üzerine kırmızı...

    bloğunuzu takibede alıyorum. :))

    naçizane söyliyim dedim, belki farkında değilsiniz...

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))