12 Temmuz 2013

Banyo Sonrası Kullandığım Ürünler


Dove body lotion: Söz konusu nemlendirme olduğu zaman en çok dove un ürünlerini beğenirim.Cildimde kuruluk yaşadığım bir zaman düzenli olarak dove sabunu kullanıp kuruluktan kurtulmuştum.Bu losyonun vücutta hemen emilmesini ve yapış yapış bir his bırakmamasını seviyorum.Vücut nemlendirme içinde gayet yeterli bir ürün.Özellikle tatillerde hep yanıma alırım.Güneşten tuzlu sudan dolayı gerilen cildi rahatlatıyor. Ferahlık hissi veriyor.
English Home body mist: English Home dan yaptığım bir alışveriş sırasında kasada görüp kokusuna hayran olarak aldığım bir vücut spreyi.Bendeki soft kokulu olanı..Gerçekten de adı gibi yumuşacık hoş bir kokusu var.Sanki temizlik gibi kokuyor.:) Kalıcılık konusunda orta seviyede diyebilirim.Bazen hızımı alamayıp bütün eve de sıktığım doğrudur ;))
Yasemin yağı: Bilindiği üzere benim en çok kullandığım yağ kendisi..Şimdi size bir sır vereceğim.Banyodan sonra nemli cildinize parmağınız yardımı ile özellikle kulak arkaları boynunuz ve bileklerinize istediğiniz miktarda bu yağdan kullandığınızda gün içinde miss gibi yasemin kokuyorsunuz..Tabi siz kokusunu beğendiğiniz başka bir yağ ile de yapabilirsiniz.Bu şekilde yaptığımda parfümümü soranlar bile oldu.:)) Kullandığınız yağ saf yağ ise kalıcılığı oldukça iyi oluyor..
Mark and Spencer Vücut Pudrası: Ben çok eskiden beri vücut pudrası kullanırım.Şimdiye kadar arada başka markalar denesemde düzenli olarak bu gül kokulu vücut pudrasını her zaman kullanmışımdır.Kaçıncı şişem bilmiyorum.Çok çok çok memnunum.Kokusuna bayılıyorum.
Mark and Spencer El ve Vücut Losyonu: Bu losyonu sadece ellerim için kullanıyorum.Çünkü vücutta yağlı bir his bırakıyor.Bende o histen hiç hoşlanmıyorum.Yine kokusu çok güzel bir ürün..
Helen Seward Argan Yağı: Hem vücut için hem de saçlarım için her banyo sonrası kullanıyorum.
yazıyı okumak için tık tık ...
Milk Shake Nem Köpüğü: Bu ürünüde cildim çok nemsiz kaldığı zamanlarda kullanıyorum saçlarım için ise devamlı kullanıyorum.Yazısını yazmıştım.Okumak için tık tık ....

6 yorum:

  1. güzel tüyolar yağı deneyeceğim ilk portakal yağı geliyor aklıma en çok narenciye seviyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Immm portakal yağı güzel olabilir ;)

      Sil
  2. Merhabalar,
    Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmmm.....:))

    YanıtlaSil
  3. English Home'dan aldığın body mist'i daha bugün aklımdan geçiriyordum yahu :) İlk gördüğüm yerde alacağım :)

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))