28 Mayıs 2015

Le Petit Marseillais / Duş Jelleri ve Sıvı Sabunları


Herkese merhaba bu yazımda le petit marseillais markasının çok merak ettiğim sıvı sabunları ve duş jellerinden bahdeceğim.Öncelikle ambalajlarının tatlılığından bahsetmek istiyorum.Amabalajlarını oldukça beğendim ve
banyodaki rafımı bu markanın duş jeli ve sabunları ile doldurmayı düşünüyorum.Hatta siz bu yazıyı okurken belki de doldurmuş olabilirim:))
Asıl bu ürünleri alma sebebim muhteşem kokuları..Gratiste raftki hemen hemen bütün duş jellerini kokladım.Hepsinin kokusuna bayıldım.Beğenmediğim yok.Ama herkesin beğenebileceği kokular değil bence.Mesela tatlı badem sütü bana Bebak markasının acı badem sütünü anımsattı.Aralarında en sevdiğim kokular tatlı badem sütü ve vanilya sütü oldu.Bence vanilya kokularını sevmeyenler bile vanilya sütünü beğenebilirler çünkü bana vanilya kokusu çok yoğun gelmedi.
Duş jelleri hafiif nem veriyor banyo sırasında ise kokuları yoğun hissedebiliyorsunuz.Banyodan sonra hemen uçup gitmiyor ama çok fazlada kalıcı olduklarını söyleyemeyeceğim.Orta karar diyebilirim.Ama sıvı sabunların kalıcılıklarını elde bıraktığı o kokuyu ve ellerimi nemlendirmesini çok beğendim.
Siz bu markanın ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

7 yorum:

  1. bir tek tatlı badem sütlü sabunu almıştım kokusunu oğlum sudafede benzetti sonra dikkat ettim bana da öyle gelmeye başladı pek almam sanırım artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa bende badem sütlüyü çok sevdim gercektende badem sütü böyle kokuyor :)

      Sil
  2. Bu markanın ürünlerini henüz denemedim ama sanırım sıvı sabunları ile başlayacağım :) çok teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
  3. ben de şeftaliye bayıldım <3

    YanıtlaSil
  4. Pamuk ve gelincik sütü kokusuna bayıldım ben. Maalesef sizi yeni ve geç keşfettim. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))