29 Mayıs 2015

Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 Anında Mucievi Bakım Kremi vs Organix Keratin Oil 3dakikada Canlandırıcı ve Kırılma Önleyici Maske // Karşılaştırma




Herkese merhaba öncelikle bu iki ürünü de uzunca süre kullandığımı belirtmek istiyorum.İlk önce Organix markasını kullanıyordum.2 tüp bitirdim.Daha sonra Loreal Elseve in bu bakım kremini deneyince Oranix i almaya gerek duymadım.Elseve in bu bakım kreminde 5. tüpüm :)

Önce Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 Bakım Kremini Özelliklerine bakalım;
Prokeratin ve seramid ile zenginleştirimiş hızla yayılan formülü uygulandığı andan itibaren komple onarım için saça nüfuz eder.Saçınıza uygularken parmak uçlarınızda anında dönüşümü hissedin: saç yüzeyiniz eşit bir şekilde pürüzsüzleşirken saçınız yeniden yapılanır ve ipeksi yumuşaklık kazanır.
5 sonuç; yeniden yapılandırma güçlendirme canlılık ipeksi sonuç sağlıklı parlaklık...

Organix Keratin Oil Maske;
3 dakikada güçlendirici derinlemesine bakım ile yıpranmış saçlarınıza anında etki.Saçlarınız güçlü canlı ve parlak.Sülfat ve paraben içermez.

Bu iki maske hakkında benim yorumlarıma gelecek olursak;İkisi hakkında da ayrı ayrı yorum yapmak istemiyorum.Çünkü benim saçlarımda etkileri aynı oldu.İkisi de uzun vadede kullanımda saçlarımdaki kırık görünümünü kontrol altına alıp kırık oluşumunu da mümkün olduğunca geciktirip azalttı.Kısa vadede etkileri ise Saçlarımı ağırlaştırmadan yumuşattı ve saçlarımın daha kolay taranmasına yardımcı oldu.İki üründe de anında etki olarak gözlemlediğim saçlarımı parlak ve bakımlı göstermesi oldu.Elseve in bakım kremini saçta bekletmeden kullanabiliyorsunuz organix ise 3 dakika hatta bence biraz daha fazla bekletmeniz gerekiyor.Ben yoluma Elseve in bakım kremiyle devam ediyorum :)) Çünkü iki maskenin de etkileri benim için aynı Organix yanlış hatırlamıyorsam 50-60 tl gibi bir fiyata sahip Elseve ise 20tl civarında bir fiyatı var.İkisi de 200ml ve Elseve in saçımı yıkadıktan sonra sürüp hemen durulanıyor olması da büyük artı.

4 yorum:

  1. organix hiç kullanmadım ama saçlarımı ombre yaptırınca oluşan kuruluktan dolayı elseve'in anında mucizevi bakım kremini almış ve kullanmış bulunuyorum çok da sevdim. ayrıca Loreal Elseve Komple Onarıcı Anında Mucizevi Bakım Kreminin kısa süre bekletip durulmanın yanında bir artısı da saç diplerine de sürülebilir olması saçların diplerine yakın yerlere gelsede sorun yapmıyor :) ben de çok severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende çok seviyorum hem etkili hem pratik bi ürün..

      Sil
  2. loreali ben de denemek istiyorum..

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))