28 Şubat 2017

Maybelline Brow Precise Kaş Maskarası


Merhaba bugün Maybelline markasının yeni gelen kaş maskarasından bahsedeceğim.Bu maskaranın ilgimi çekmesinin sebebi diğer kaş maskaralarından farklı olarak içerisinde minik fiber kılların olması.



Bu kıllar sayesinde kaşlar daha dolgun görünüyor.Fırçaya baktığınızda minik kılları görebiliyorsunuz.Ama kaşlara uyguladığınızda gayet doğal duruyor hiç belli olmuyor.Ben bu maskarayı çok beğendim.Kaşları çok güzel tarayıp sabitliyor.Kalıcılığı başarılı ben silene kadar kıpırdamıyor.Eğer kaşlarınızda çok boşluk yoksa kaşları doldurma işlemi de sizin için yeterli gelecektir.Kaşlarınızda çok boşluk varsa önce doldurup sonra bu maskarayı uygulamanızı tavsiye ederim.


Benim bu maskarayla ilgili tek olumsuz düşüncem fırçası.Fırçası benim gibi kalın kaşları olmayanlar için bence hiç kullanışlı değil.Hele ki incecik kaşlarınız varsa her yere bulaşma ihtimali yüksek :) Ama kalın kaşlara sahipseniz fırçasını kesinlikle seversiniz.Bu kaş maskarasının üç rengi mevcut.Bendeki en açık rengi.


Uygun fiyatıyla da bence çok alınası bir kaş maskarası kesinlikle tavsiye ederim.

9 yorum:

  1. güle güle kullan benim kaşlarım biraz kalın ve iyi anlaşacaklarını düşündüm :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. çok ilgimi çekti ama elimde şu an 3 tane kaş maskarası varken bunu alamıyorum ...

    YanıtlaSil
  3. Benim gibi kaş fukaraları için güzel bir haber. F
    iyatı nedir hatırlıyor musun acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam hatirlamiyorum ama ben indirimde almistim indirimli fiyati 16 tl civarindaydi sanirim:)

      Sil
  4. Aaa ne kadar ilginç bi ürünmüş! Hiç görmemiştiim. Kaşıma değdirsem sanki fena boyayacakmış gibi duruyor doğal durmazmış gibi geldi. Keşke kaşlarında duruşunu görseydik^^

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))