18 Mart 2013

Garnier bb krem

Alıp almamakta çok kararsız kaldığım en sonunda almaya karar verip kullanmaya başladığımda beni çok şaşırtan bir bb kremden bahsetmek istiyorum.Bendeki en son çıkan karma ve yağlı ciltler için olanı.Ürünü incelemeye geçelim;
OLUMLU ÖZELLİKLER
-Güneş koruma yönünden oldukça iyi.(GKF 20 UV ışınlarından koruma)
-Bende parlama yapmadı.Pudrayla sabitlemeyede gerek duymadım çünkü uygulandıktan sonra ciltte pudramsı bir his bırakıyor.
-Herhangi bir sivilcelenmeye kızarıklığa sabep olmadı.
-Parlak değil mat bir bitişi var.Ama mat bitişi olması cansız sağlıksız bir görünüme sebep olmuyor, aksine fresh bir görünüm sağlıyor.
-Kapatıcılık özelliği güzel.Fakat şunu belirtmek istiyorum bb kremlerden muhteşem bir kapatıcılık beklememek lazım.Ona görede değerlendirirsek güzel.
-Cilt rengini eşitliyor ve eğer çok fazla bir cilt probleminiz yoksa pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.
-Nemlendiriyor.
-Bendeki açık rengi.Sarı alt tonlu bir renk.Ben pembe alt tonlu bir beyazım:))) Sarı alt tonlu olması bir problem yaratmıyor çünkü yüzünüze sürdükten kısa bir süre sonra cilt renginizle bütünleşiyor.Şunu özellikle belirtmeliyimki oldukça açık bir renk.Renk olarak her beyaz tenliye uymuyormuş sanırım.Bazı arkadaşlarım birazcık koyultarak kullanıyorlarmış.Ama işte herkesin ten rengi farklı beyazda olsa ton farklılıkları muhakkak ki var.Rengi bana uydu ürünüde çok sevdim.
OLUMSUZ ÖZELLİKLER
-Benim için bu ürünün olumsuz yanı çok akışkan olması ve tüpün kapağını açtığınız an çok fışkırması ama birazcık dikkat ederek kullanırsak buda bir problem yaratmaz.






not:bu yazdıklarım ürünün benim cildimdeki etkileridir herkesin cilt tipi rengi farklı olduğu unutulmamalı.

9 yorum:

  1. beklediğim yazı gelmiş sonunda,çok teşekkürler <3
    renk olarak bana tam olacak bu :)
    mat bitişli olduğunu bilmiyordum . benim bu tarz ürünlerde en büyük şikayetim pütür pütür durmaları,missha hariç kullandıklarım öyle durmuştu,umarım bunda o sorun olmaz :)
    yüzümde pütürlü falanda değil yani onuda belirtiyim ,,pek sorunu olmayan bir cilt.:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim <3
      bende pütürlü bir görüntü olmadı aksine cildimi çok güzel sardı :)

      Sil
  2. Güzel ve gayet bilgilendirici bir yazı olmuş,bendekiler bittikten sonra deneyeceğim bunu,almam uzun sürecek ama bakalım artık kısmet ne zamanaysa güle güle kullan sevgiler benim bloğada beklerim
    (:

    YanıtlaSil
  3. bende kullanıyorum ama hiç olumlu bir yönünü göremedim yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum yüzüm iyice kötü görünmeye başladı sivilcelerim arttı arkadaşlar

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiç bir olumlu yönünü göremedim sivilcelerim iyice arttı.bana hiç iyi gelmedi yüzüm iyice bozuldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke 2 hafta beklemeseydin çünkü söylediğin etkileri cilt hemen gösterir o etkileri görünce kullanmayı hemen kesmelisin ya bu krem sana iyi gelmemiş ya da belki başka bi sebep var onu bilemicem bir cildiyeciye git istersen üzüldüm geçmiş olsun.benim cildim alerjik olmasına rağmen çok şükür bişey olmadı memnunum ..

      Sil
  5. Blogumda bu sivinin akmamasi icin bir cozum buldum, bakmak istersen cok faydali gercekten :)

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))