13 Kasım 2014

Clinique Chubby Stick İntense


Merhaba bu yazımda uzunca bir süredir kullandığım chubby stick INTENSE kalem rujlardan bahsedeceğim.Öncelikle chubby stick kalem rujlardan hiç hoşlanmadığımı belirtmek isterim.Az renk verip sadece dudağı nemlendiren bir ruj için bence fazla pahalılar.Çünkü piyasada çok daha uygun fiyata aynı işi gören ürün çok.Ayrıca ben az renk veren rujlardan kullanmayı sevmiyorum.Onun yerine hafif renkli lipbalmlar gayet işimi görüyor.Neyse biz gelelim bu yazının starı olan INTENSE rujlara...
Intense rujların farkları oldukça pigmentli ve parlak renklere sahip olmaları.Ve bu özelliğe artı olarak dudağı kurutmadan güzelce nemlendirmeleri.


Kalıcılık konusunda bişey yiyip içmediğiniz sürece fena değil.Resimdeki sol baştaki renk hariç diğerleri benim dudağımda orta seviyeninde üstünde uzunca bir süre kalıyor.Rengi silikleşsede zaten canlı renkler olduğu için daha bile güzel duruyor.Bişeyler yediğinizde rengine göre kalıcılığı değişiyor.Mesela canlı renkler çok çabuk silinmiyor.Ama daha nude tonlardaki renkler çabucak silinebiliyor.


Parlak bitişe sahip rujlar.İçeriğindeki shea butter,mango seed butter ve jojoba seed oil yağlarının karışımı sayesinde dudakları nemlendirip bakım yapıyor.Kalem formda olduğu için çok rahat sürülüyor.Sanırım diğer renklerinden de alacağım.Uzunca bir süre favorim olacaklar.Özellikle 10 numaralı rengi bu ara elimden düşmüyor ve günlük kullanıma çok uygun.Fiyatı 59 tl.



                                                 ♥Okuduğunuz için Teşekkürler♥

6 yorum:

  1. Ben de seviyorum intense olanları, bi tane ana rengim var sürekli kullanıyorum :)
    Bu renkler de çok güzelmiş tatlım

    YanıtlaSil
  2. Chuby intense serisini bende seviyorum raspberry rengi bende de mevcut ve bayılıyorum rengine :)
    http://nypdsena.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım raspberryi bir set icinde almistim bnde seviyorum

      Sil
  3. benimde normal chubby sticklerden vardi, begenmistim aslinda ama dedigin gibi cok islevi degildi fiyatina bakarak ve ayrica kalem seklindeki rujlari sürmeyi sevmedigimi fark ettim, normal boyutda rujlar daha kolayima geliyor, özellikle disarda tazelemek icin. Renkleri cok hosmus,grandest guava en cok hosuma gitti, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet grandest bu ara benimde favorim nerdeyse her makyaja yakisiyor

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))