19 Haziran 2015

Narecza ile Tanıştınız mı?

Dermokozmetik ürünleri internet üzerinden satın almayı seviyorum.Çünkü tüm ürünleri görüp karşılaştırıp inceleme şansım oluyor.Ayrıca fiyatlar da çok daha uygun.Sürekli güncellenen kampanyalar sayesinde de alışveriş daha keyifli hale geliyor.Bir çok dermokozmetik markanın satışını online olarak yapan sitelerden birisi de Narecza..








Narecza nın sitesinde satılan markalardan birisi de Vichy ..






Vichy bir Fransız markası.Ürünlerin içeriğinde termal su kaynakları kullanılmakta.Marka yüz bakımı,vücut bakımı,saç bakımı,güneş bakımı ve cilt bakımı  alanlarında çok çeşitli ürünlere sahip.Ürünlerin içeriğinde gliserin ve E vitamini bulunmaktadır.Gliserin cilt kuruluğunu engeller.Cildin nemli,canlı ve parlak görünmesini sağlar.E vitamini ise cildi canlı tutarak yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır ve UV ışınlarına karşı cildimizi korur.Vichy markasının ürün çeşitliliği geniş.Kendi cilt tipinize ve cilt probleminize uygun bir ürün bulabilirsiniz.


Eğer saç problemleriniz varsa Vichy nin problemli saçlar için oluşturduğu Vichy Dercos serisi size uygun olabilir.Vichy şampuanlarını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.Vichy saç serumlarını incelemek için ise buraya tıklayabilirsiniz.


Daha önce benim de kullanmış olduğum yetişkin cildin 6 problemi ile (cilt problemleri,gözenekler,parlaklık,kızarıklıklar,izler,düzensiz cilt görünümü)başa çıkan Vichy Normaderm serisini buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.












1 yorum:

  1. Bu sitenin fiyatları normal eczanelere göre daha uygundur sanırım hiç alışveriş yapmadım ama deneyebilirim. paylaşım için teşekkürler bu arada bloğunuzu takipteyim ben de beklerim :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))