26 Haziran 2015

Yaz için Uygun Fiyatlı Ürün Önerisi; Pastel Terracotta


Herkese merhaba bu yazımda çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz bir üründen bahsedeceğim.Pastel in terracotta allığını bronzer,allık,aydınlatıcı ve far olarak kullanabilirsiniz.
Bronz kısmını bronzer olarak yüzünüze sıcaklık katıp bronz bir görüntü yakalamak için kullanabilirsiniz.Ama sakın bu kadar ışıltılı bir ürünle kontür yapmayı denemeyin.Kontür yapmakla ilgili şu yazımı kontür yaparken kullandığım ürünlerle ilgili de şurdaki yazımı okuyabilirsiniz.


Ürün birazcık tozutuyor.Fakat çok rahatsızlık verecek boyutta değil.Cildime hafif ışıltılı sağlıklı bir görüntü veriyor.


Altın renkli kısmı tek başına aydınlatıcı olarak elmacık kemiklerinin üstüne ve göz pınarlarını aydınlatmak için kullanabilirsiniz.Oldukça pigmentli bir ürün olduğu için dikkatli kullanmak lazım.


İki rengi birbirine karıştırıp allık olarak ve son olarak ta gözlerinizde bronz bir görünüm için far olarak kullanabilirsiniz.
 Bence yaz için hem uygun fiyatlı hemde çok amaçlı kullanabileceğiniz güzel bir ürün.Fiyatı sanırım 20-25 lira civarındaydı.

2 yorum:

  1. çok simli ama çok güzelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz simli :) ama yüzde böyle durmuyor hafif bir ışıltı katıyor

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))