5 Haziran 2015

Smashbox Liquid Halo HD Fondöten


Herkese merhaba bu yazımda Smashbox markasının likit hd fondöteninden bahsedeceğim.Bence bu fondöten yaz için çok uygun.Hafif bir yapısı var.Çok örtücü değil.Kapatıcılığını arttırmak isterseniz kat kat artırarak uygulayabilirsiniz.
Hafif yapısı olduğu için kalıp gibi durmuyor.Mat bitişli bir fondöten değil.Hafif ışıltılı duruyor.Sevdiğim özelliklerinden biri de nem vermesi.Yağ içermiyor.Kalıcılığı ortanın biraz üstünde.Şişesinin pompalı olması kullanışlı.
Bu fondötenin en güzel özelliklerinden biri de hd olması sebebiyle resimlerde ve kameralarda cildi pürüzsüz ve güzel göstermesi.


Gelelim olumsuz özelliğine.Resimlerden de belli olduğu üzere rengi ile ilgili sıkıntılarım var.Peki neden aldın ozaman diyecek olursanız sevil parfümerinin sitesinden alışveriş yaparken bu fondöteni de sepete atıverdim neden bilmiyorum en açık rengi olmasına da güvenmiş olabilirim.


Fondötenin renk skalası sanırım sarı alttonlu.Aslında bence sarı da değil böyle turuncumsu bir renk.Çünkü pembe alttonlu olsamda sarı alttonlu fondöten de kullanabiliyorum.Yine dağıtılmış hali nispeten daha iyi ama turuncu duruyor işte..Peki ben bu renk bir fondöteni nasıl kullanıyorum?Elimdeki açık renk bb kremlerimle karışıtırıyorum ama genellikle de nemlendiricim ile karıştırarak kullanmayı tercih ediyorum.Bu şekilde de rengi en azından kullanılabilir hale geliyor.Ben bu fondöteni yazın çok severek kullanıcam ama renginden dolayı bitince almayı düşünmüyorum.Benim gibi açık tenliyseniz bu fondöteni kesinlikle deneyerek almanızı öneririm nasıl olsa en açık renk fondöten kullanıyorum diyipte benim yaptığım gibi 1 numarasına hemen atlamayın :)Gidip deneyin eğer ki cilt renginize uyuyorsa kesinlikle tavsiye ederim.

10 yorum:

  1. ben bunu denediğimde bayılmıştım alacaktım hatta ama çok fondötenim vardı o ara alamadım hala aklımda yani rengime kadar seçmiştim Sevil'e gidip.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canim bence rengide uyuyorsa kesinlikle al yaz icinde çok uygun ben rengi uymamasina ragmen bayila bayila kullaniyorum :)

      Sil
  2. Oksitleniyor olabilir mi? Genelde o turunculuk bundan kaynaklanıyor da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok sanmiyorum surer surmez rengi bu sekilde ama sari alt tonlulara uyacagini dusunuyorum

      Sil
  3. benim merak ettiğim adının hd olmasından dolayı fotoğraf ve videolarda olumlu sonuç veriyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok dogru en onemli ozelliginden bahsetmeyi unutmusum gun icinde guncelleme yapicam hatirlattiginiz icin tesekkur ederim :)

      Sil
  4. yedirince o kada da kötü durmuyor canım ama sen memnun değilsen başka güle güle kullan çabuk çabuk bitir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kotu durmuyor tabiki ama benim boyun kollar bembeyaz surat baska o yuzden bende hos durmadi ama nemlendirici ile karistirinca rengi kullanabilecegim sekilde kırdım :)

      Sil
  5. Belki de bir açık tonu olsa turuncu durmaz sende?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En acik tonu bu..daha acik rengide olsa yine uycagini sanmiyorum alttonla alakali sanirim :(

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))