24 Haziran 2015

Vaseline Sprey Nemlendirici Krem


Son zamanlarda favorim olan bir üründen bahsetmek istiyorum.Öncelikle oldukça üşengeç olduğumu belirtmek isterim.Bu sebeple her zaman her konuda önce pratikliğe önem veririm ve pratik olan herşey ilgimi çeker.Sprey kremi kullanmaya başlamadan önce de duş esnasında body butter kullanıyordum.Çünkü hayatta duştan sonra uzun uzun vücudumu nemlendiremem.Biliyorum benim gibi olan da çok kişi var.


Vaseline sprey kremleri kullanmaya başladığımdan beri body butter da kullanmıyorum eskisi gibi..60 saniyede tüm vücudunuzu nemlendirin diyor ve gerçekten de doğru.Biraz uzak mesafeden tüm vücuduma sıkıp hemen kremi yediriyorum.Yedirmek için de çok uğraşmama gerek kalmıyor çünkü hemen emiliyor yapış yapış kesinlikle olmuyor.Duştan sonra yada istediğin zaman kremi sür ve hemen giyin.Kesinlikle giyinmek için beklemene de gerek yok.Bu açıdan da oldukça pratik.


Satışta olan üç çeşidi var.Kakao ışıltısı,aloe ferahlığı ve temel onarım.Üçünün de kokusu bence güzel ve gerçekten de kalıcı.Üçünü de sevsemde içlerinde en favorim olan kakao ışıltısı.Onun kokusu benim için bir tık önde :)Normalde kakao kokusunu pek sevmem ama bu ürünün kokusu bana çok ağır gelmedi ve hoşuma gitti.

Diğer bir sevdiğim özelliği de kapağı kilitli.Yani çevirmeli kapat kilitleniyor.Seyahatlerde yanınızda taşımak için çok uygun.

Bence kesinlikle alınması gereken bir ürün kısa sürede vücudu yapış yapış olmadan yumuşacık yapıp nemlendiren mis gibi de kokan özellikle de benim gibiler için harika bir ürün.Fiyatı sanırım 20 lira civarındaydı ben Gratis ten indirim zamanı 13 tl gibi bir fiyata almıştım.Geçenlerde de 1 alana 1 bedava vardı diğer ikisini de öyle aldım.

17 yorum:

  1. kakaoluyu almıştım ben de bir indirim zamanı ara ara kullanıyorum hem pratik hem de kokusu güzel nemi de fena değil..

    YanıtlaSil
  2. Temel onarım ve kakaoluyu merak ettim güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü birçok blogda gördüm. Ben de aloe veralı olanı aldım, kullanıyorum ve memnunum. Yalnız bendeki kutuda olanı. Bu sprey halini kullanmak dediğiniz kadar kolaysa bir dahakine bu sprey olanından alayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sprey olanını kesinlikle deneyin aynı değiller

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  4. sarı renk olanı kullanıyorum çok memnunum bitince yeşil renge geçicem =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de yeşil renkli olanı var. O bitsin diğer ikisini alıp deneyeceğim :-)

      Sil
    2. Gül'e Gül'e kullan ozaman :)

      Sil
  5. Elimdeki losyonum bitsin, bundan denemek istiyorum bende

    YanıtlaSil
  6. Vaseline ürünlerini severek kullandığım için bu ürünüde çok merak ediyorum.En kısa zamanda temel onarımdan almak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. Yazılarınızı çok faydalı buldum ve blogunuzu takibe başladım.
    Ben de bloguma beklerim :)
    http://guzellikdenizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Yüze de kullanılabiliyormu acaba

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))