12 Şubat 2016

Pastel Day Long Lipcolor Likit Mat Rujar Yeni Renkler // 20-21-23


Pastel likit mat ruj serisine 3 renk daha ekledi.Bende bugün yeni çıkan renklerden ikisini ve benim yeni almış olduğum 20 numaralı rengi inceleyeceğim.


Şuradaki yazımda  Pastel in mat likit rujlarından bahsetmiştim.Kısaca özetlemem gerekirse sürülüşü kolay kalıcılığı mükemmel renkleri de oldukça güzel likit yapıda mat rujlar.Çoğu mat kalıcı rujda olduğu gibi bunlarda dudağı geriyor,kurutuyor.Fakat ben okadar çok bu tarzda ruj kullanıyorum ki artık alıştım  ve beni rahatsız etmiyor :) Bişey yiyip içsem bile uzunca süre kalıcı olmaları, ikidebir rujum çıktımı acaba endişesi taşımamam sebebi ile favoriler...


Bildiğim kadarıyla seriye 3 tane yeni renk eklendi.Ben iki tanesini satın aldım.21 ve 23 numaralı renk.Diğer rengi almama sebebim o renge çok benzer tarzda elimde birkaç farklı markanın ürünü olması.20 numaralı renk ise zaten seride olan bir renk.Diğer makyaj bloglarında da gördüğünüz üzere herkesin favorisi olan bu rengi bulmak oldukça zor.Bende uzun zamandır bulamayınca en sonunda siteden online satın aldım.Benimde artık 20 numaralı bir rujum var :)))


Yeni aldığım üç ruj arasında benim en dikkatimi çeken seriye yeni eklenen 23 numara oldu.Bence değişik ve dikkat çekici bir renk.Oldukça koyu.Rengi tam olarak tanımlayamıyorum.Bordo desem değil kahve desem değil ikisinin karışımı bir renk gibi..Bu ruj için bordo-kahve demek uygun olabilir bence.İlerleyen günlerde instagram hesabımdan dudaktaki duruşunu da paylaşırım.

11 yorum:

  1. 23 harikaymış! Eğer homojen olarak da sürülebiliyorsa süper! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simdi tekrar denedim gayet homojen suruluyor bi skntı yasamadim ben renk super ama :)

      Sil
  2. 20 ve yeni çıkan renklerden 22 favorim ama mağazada denemem üzerine almam dediğim ürünlerden. Kurutması ve belli süre sonra dudak kenarlarında toplanması beni çok rahatsız etmişti. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. harika bunlar 23 numaraya bayıldım bakacağım indirim varken..

    YanıtlaSil
  4. Ben 20yi severek kullanıyorum. 23 bayaa iddialıymış ben süremeeeem:))

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))