8 Ağustos 2016

Himalaya Herbals Neem Özlü Yüz Yıkama Jeli


Merhaba bugün bahsedeceğim bu ürün cilt bakım rutinimde uzun zamandır yer alan bir ürün.Gratis mağazalarında satılan Himalaya bitkisel içerikli bir marka.Bildiğim kadarıyla neem bitkisi Hindistan da çok popüler olan ve birçok cilt probleminde kullanılan bir bitki.Bu ürünün içinde ayrıca birde zerdeçal var.Zerdeçal da ciltteki akne ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı oluyormuş.




Yapısından bahsetmem gerekirse suyla temas ettiğinde köpüren jel yapıda bir temizleme ürünü.
1-1.5 yıldır arındırıcı neem özlü yüz yıkama jelini kullanıyorum.Öncelikle bu jel normal ve yağlı ciltlere uygun bir ürün onu belirteyim.Benim cildim karma..Yazın yağlıya dönük kışın ise kuruya dönük bir cilt tipim var.Bu sebeple de kış mevsiminde kullandığımda cildimi biraz kurutuyor.Bu yüzden kuru ciltlilere ve cildi kuruya dönük olanlara pek önermiyorum.Fakat yaz aylarında cildim yağlandığı için oldukça iyi sonuç alıyorum.O yüzden bundan  sonra sadece yaz mevsiminde kullanacağım bir ürün olacak.Fiyatını herzamanki gibi hatırlamıyorum ama uygun fiyatlı olduğunu biliyorum.Kısacası günlük kullanım için cildi güzel arındırıp temizleyen,bitkisel içerikli, uygun fiyatlı bir ürün cilt tipinize de uygunsa eğer mutlaka bir deneyin.

5 yorum:

  1. Ben de kuru ciltlere hiç uymayacağını düşündüğümden denememiştim. Köpük temizleyicisi ise favorim oldu bile. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. temizlemesi fena değil ama sanki biri sivilce yaptı bana hangisi onu keşfetmeye çalışıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acaba baska sivilce cikarttigi birileri var midir

      Sil
  3. Bende köpük temizleyicisini severek kullanıyorum ♥

    YanıtlaSil
  4. Ben de köpük olanını şimdilik sevdim ^.^

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))