3 Eylül 2016

Bu Yaz Mevsiminde En Çok Kullandığım Renkli Kozmetik Ürünleri // 2016



Herkese merhaba Eylül ayı geldi ve yine bir yaz bitti..Size de öyle geldi mi bilmiyorum ama ilk kez bir yaz bana bu kadar kısa geldi.Daha doğrusu çok çabuk geçti.Ki ben kış insanıyımdır:)Bu yaz bir çok ürün kullandım.Ama bu yazımda size yaz mevsiminde en çok kullandıklarımdan bahsedeceğim.



Sleek Solstice aydınlatıcı paletini Sleek markası daha Türkiye de satılmıyorken instagram üzerinden Dupdurushop tan satın almıştım.Ve aldığım günden beri de elimden pek düşürdüğüm söylenemez.Palet hakkındaki detaylı yazımı okumak isterseniz buraya tık tık..


Bu yaz elimin en çok gittiği bir diğer aydınlatıcı ise Benefit markasının bu stick şeklindeki aydınlatıcısı.Bunu daha doğal bir görünüm istediğim zamanlar tercih ettim.Detaylı yazısı için tık tık :)


Note sunglow fondöten olarak geçse de bence fondötenle hiç alakası olmayan bir ürün.Bu yaz o kadar çok kullandım ki şu an bitmek üzere en kısa sürede yazısını hazırlayacağım ve biter bitmezde yenisi alınacak okadar çok seviyorum ki..:)Bu arada bu ürünün çok çeşitli kullanım alanı var ama benim bu yaz en çok kullandığım şekli allık olarak kullanmaktı.Çok hoş hafif ıslak ve bronz bir görünüm veriyor.Neyse daha fazla detay vermeyeceğim çünkü dediğim gibi yazısı gelecek♥


Aslında çok fazla fondöten kullanmadım.Daha çok çeşitli markaların bb kremlerini renkli nemlendiricilerini kullandım.Ama canım fondöten kullanmak istediğinde çoğunlukla Revlon colorstay fondöteni tercih ettim.Çünkü yaz aylarında terlemenin ve yağlanmanın etkisiyle ciltte pek birşey kalmıyor.Bu fondöteni yaz sıcağında da olsa benim cildimde uzun saatler kıpırdamadan durduğu için terih ettim.Bu fondötenin en sevmediğim yönü pompasız olmasıydı.Birkaç kişide gördüğüm kadarıyla sanırım yeni şişelerinde artık pompalı.Yazısı için tık tık..


Cildimin yağlanmaya oldukça meyilli olduğu bu mevsimde bende birçoğunuz gibi pudra kullanmadan duramadım.Kullandığım iki farklı pudra var.Biri Hourglass markasının ethereal light rengindeki bu ışıltılı pudrası , diğeri ise birçoğunuzunda kullandığı Rimmel London stay matte transparan pudra.



Bu allık benim sadece yazın değil tüm zamanlar içerisinde en çok kullandığım ve açık ara en sevdiğim en çok tenime yakıştırdığım allık.Yazısını yazdığımı hatırlıyoruma ama bulamadım yanlışlıkla silmş olabilirim bu sebeple sanırım bir daha yazmam gerekecek.:)Beyaz tenlilere çok yakışan bir rengi var.Turuncu tonlarını ben yazın çok kullanırım o renklerde bir makyaj yapmadıysam  eğer ozaman mutlaka bu allığı sürüyorumdur..♥


Turuncu demişken işte benim bu yaz tanışıp elimden düşürmediğim Pastel markasının nude serisinden 85 peach  farım♥Bu far kesinlikle bol görselli detaylı bir yazıyı hakediyor ;))Göz kapağımı ten renkli bir farla sabitledikten sonra katlanma bölgeme bu farı sürüp dağıtıyorum, bolca maskara ve dudağıma da the balm likit mat rujlardan honest rengi iste benim yaz makyajım :)


Catrice markasının toz göz farı kalemini göz pınarlarımı aydınlatmak için sıkça kullandım.Bendeki 40 numara keep calm and love this color..Bu da yazısı gelecek olan ürünlerden..


Essence Oz koleksiyonundaki bu turkuaz kalemde yazın sıkça kullandığım ürünler arasındaydı..


Kaşlarıma ya hiçbirşey yapmadım yada Benefit in gimme brow kaş masarası ile taradım.Detaylı yazı için tık tık..


Gelelim dudak ürünlerine bu üç ürünü deli gibi kullandım :) Evde olduğum zamanlar bile kullandım.Ki ben evde olsamda rujsuz dolaşmam benden tüm makyaj malzemelerimi alabilirsiniz ama rujlarım olmadan asla ;))


Bu rujlarla ilgili yorumlarım için tüm likit mat rujlarımı anlattığım yazımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz..


Daha nude tonlarda bir ruj kullanmak istediğimde de Wet n Wild markasının bare it all isimli rujunu kullandım.Bu da oldukça sevdiğim rujlar arasında.


Vee son olarak ta pembe oje delisi bir insan olarak bu yaz bu üç ojeyi sıkça kullanmış olduğuma şaşırmış olduğumu söylemek istiyorum :) Yalnız renklerin tatlılığı nasıl?♥ Soldan sağa isimleri; a latte love-wear skinny jeans-all about aloe ...

Benim bu yaz en sık kullandığım ürünler ve renkler bu şekildeydi..Sizin bu yaz ki tercihleriniz yada bu yaz en çok kullandığınız renkler nelerdi??

18 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Pastel 17 gercekten degisik bir renk ojelerde cok tatli <3

      Sil
    2. Pastel 17 gercekten degisik bir renk ojelerde cok tatli <3

      Sil
  2. hepsi birbirinden güzel ürünlerle yazı geçirmişsin :) güzel seçimler cidden. hourglass'ın o pudrasıın merak ediyorum... eline sağlık =)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi de bir birinden güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  4. Ojelerimiz ortakmış, Instagram'da da yazmıştım :) Sleek Solistice paleti ben de yazın çok sık kullandım; ama asıl favorim MAC Vibe Tribe CCB-Yellow Topaz idi. Çok ayran gönüllü olduğumdan böyle toparlayabileceğim bir yazı yazamıyorum ama okumaya bayılı9yorum :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basak'çım yorumun icin tesekkurler:)yellow topazi sende gorup bayilmistim sana gercekten cok yakisiyor ama gidip denedigimde bana pek gitmedi sanirim beyaz tenli oldugum icin fazla hos durmadi bende:( operim sevgiler <3

      Sil
  5. Hepsi de birbirinden güzel seçimler olmuş. Note ürününüm detaylı yorumlarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yazolmadigi kadar renkli oje kullandim pastel nude serisinin nerdeyse hepsini cok sevdim ensevdigim urun neydi derseniz maybeline mat rujlari gercekten cok ama cok sevdim cok kullandiklarim arasinda essence goz kalemi jel iliner diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence goz kalemlerini bende cok begeniyorum maybelline mat rujlari merak ettim simdi aklimda olsun ;)

      Sil
  7. Note ü çok merak ettim.. Yazısını beklemedeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazisini öne aldım canim Ada dan firsat buldugum en kisa surede yazicam opuyorum ;)

      Sil
    2. Yazisini öne aldım canim Ada dan firsat buldugum en kisa surede yazicam opuyorum ;)

      Sil
  8. Bu yaz hayatımın en kısa yazlarından biri olarak kalacak hafızamda.Ne yazık ki hiçbir şey anlamadan geçti gitti.
    Dandelion allık,Watts'up aydınlatıcı uygun bir kofre ya da indirim bulursam mutlaka alacağım ürünler.Note Sunglow Fondöten de bir diğer merak ettiğim ürün...

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))