19 Eylül 2016

Maybelline Master Strobing Stick // 200 Nude Glow


Herkese merhaba Maybelline markasının şu yazımdaki pek beğenmediğim ürününden sonra bugün de çok beğendiğim bir ürününden bahsedeceğim.Marka strobing sticklerden üç renk çıkarmış diye biliyorum.Ama 100 numaralı rengi bize gelmemiş.Oysaki 100 numara bence beyaz tenliler icin pembe tonlarında sahane bir aydınlatıcı rengiymiş.Neyse elimizdekiyle yetineceğiz artık;)



Bendeki 200 numaralı nude glow isimli rengi.Rengin benim beyaz tenimdeki duruşu aşağıdaki şekilde..


Bu strobing stickler bildigimiz aydınlatıcılar gibi değil.Yani bir Marry Lou Manizer gibi ben burdayım diyen parıl parıl parlayan aydınlatıcılardan değiller.Daha çok şu yazımdaki Benefit Watt's up gibi..İsminden de anlaşılacağı üzere tam strobing makyaja uygun aydınlık ve ıslak makyaj sevenlerin seveceği bir ürün olmuş bence.Yalnız kalıcılığı çok iyi değil benim karma cildimde orta seviyede diyebilirim.Ama yağlı ciltlerde pek kalıcı olacağını sanmıyorum.Kuru ciltlerde ise kalıcılığı daha iyi olacaktır.Uzun saatler yüzümde makyaj kalacaksa ozaman tazelemem gerekiyor.Ambalajı plastik çevrilerek açılıyor boyutu da bence tam çantaya atmalık.Bu yüzden dışarıda tazelemekte sıkıntı çekmiyorum.


Kolay uygulanıyor ve kolay dağıtılıyor.Ben parmağımla pıt pıt hareketlerle bazen de nemli bir sünger yardımıyla kolayca dağıtıyorum.Ürün cilde oturduktan sonra hafif ıslak ve gerçekten çok doğal ve hoş duruyor.Günlük olarak çok rahat yanınızda taşıyabileceğiniz ve kullanabileceğiniz bir ürün.Ben indirimde ve toplu bir alışveriş esnasında aldığım için satış fiyatını tam hatırlamıyorum emin değilim ama 35 lira civarıydı sanırım ...





4 yorum:

  1. merak ettiğim bir üründü iyi oldu :) ben de yeni yazıma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de öylesine alıp çok sevdim bu ürünü (contour stick faciasından sonra sürpriz oldu benim için). Cildim de kuru olduğundan tüm günü götürüyor, tazeleme ihtiyacı duymuyorum. Çok sevdim! Dediğin gibi, keşke en açık rengi de gelseymiş... güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. renk harika bende çok kalıcı olmayacaktır ama yine de severek kullanacağım...

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))