19 Ekim 2016

Flormar #MATETKİ



Herkese merhaba:)Bugün Flormar markasının yakın zamanda çıkarmış olduğu #matetki koleksiyonunu inceleyeceğiz..Koleksiyon ruj,allık,likit mat ruj ve mat ojelerden oluşuyor.Benim likit mat rujlara olan zaafımı biliyorsunuz bu sebeple de paketi açınca beni en heyecanlandıran likit mat rujlar oldu.



Bendeki renkleri claret red ve autumn timber..Autumn timber benim sıklıkla kullanabilecegim gercekten güzel bir renk ve kesinlikle tam bir sonbahar rengi.Claret red ise kırmızı ruj sevenlerin muhakkak ilgisini çekecektir.


Lıkit mat rujların yapıları yoğun ve aplikatöre kararında ürün geliyor.Aplikatörü ile ruju uygulamak oldukça kolay.Şimdiye kadar ki likit mat rujlarım arasında aplikatörünü en beğendiğim ve en rahat uygulama yaptığım Flormar ınki oldu.


Yapılarını da sevdim dudağı kurutmuyorlar.Ruju sürdüğüm zaman ben hiçbir gerginlik ve kuruluk hissetmedim.Kalıcılıkları da iyi.Sadece bir şey yiyip içince dudağımın iç kısmında birazcık renkte açılma oluyor.



Stick formda ki rujları ise henüz denemedim.


Warm nude rengi çok hoş görünüyor.Denediğim zaman yorumlarımı yazacağım.


Satin matte allıkları ise beni çok şaşırttı.Nedense ilk gördüğümde çok yüksek bir performans beklememiştim.Ama şimdi serinin içinde en çok kullandıklarım allıklar oldu.

pure peach


peach brown

Allıklar ince yapılı ve ne çok ne az pigmentli..Pigmenttasyonu tam kararında kalıcılıkları da benim cildimde gayet iyi.


Şeftali tonlu allıkları çok severim bu yüzden renklerin ikisi de tam bana göre♥


Mat ojelere gelince zaten uzun zamandır çok severek kullanıyordum.Çok çabuk kuruması sebebiyle de benim için kurtarıcı ojeler..


Sizin bu seride merak ettiğiniz yada deneyip memnun kaldığınız ürünler neler?



8 yorum:

  1. Sadece likit rujları denedim ama onlar da şahane 😍😍

    YanıtlaSil
  2. Likit mat rujlar şimdiye kadar denediğim en başarılı formüle sahip, gerçekten ayakta alkışladım! Extreme Matte rujların şekli dolayısıyla uygulaması acayip kolay! Ancak Warm Nude rengi dudaklarımı çok çekiştirirken, kırmızısı yağ gibi kaydı. Performans renge göre değişiyor. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan yeni cicilerini <3

    YanıtlaSil
  4. 05 numaralı Lıkit mat ruju çok beğendim hepsini mutlu günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. hepsi çok güzel görünüyor güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Allıklar Gerçekten Muhteşem Duruyor. Çok merak ettim :)
    http://herteldehayat.blogspot.com.tr/ desteklerseniz sevinirim...sevgilerle

    YanıtlaSil
  7. Bende 05 numarasını denedım daha yeni sipariş etmiştim aplikatör konusunda gerçekten sizinle aynı fikirdeyim bir sürüşte rengini vermesi de çok iyi ancak benim dudaklarımı çok kuruttular pul pul oldular bir zaman sonra bu yüzden biraz pişman olmadım denği ama tabiki de daha çok fikir sahibi olmak çin biraz daha kullanmalıyım.Yazınız da çok faydalı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha once baska markadan likit mat ruj kullandinizmi? :) yoksa ilk deneyiminizmi?

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))