17 Mart 2013

nivea bb krem :S

Yukarıdaki alışverişimde nivea bb kremden almıştım.Resmini
çekmeyi unutup teyzeme verdiğim için resmini koyamadım.
Nivea nın ürünlerini severim özellikle kremlerinin kokusuna bayılırım.Bu bb kremde aynı krem gibi kokuyor.Yoğun bir yapısı var.Kapatıcılığı da fena değil.Açık ve orta ton olmak üzere iki rengi var.Benim aldığım açık rengiydi.Buraya kadar güzel ama hemde kocaman bir AMA :)Ben bu kadar koyu bir açık renk görmedim.Yüzüme sürdüm kendim farklı yüzüm farklı bir renk garip bişey oldum.Yani hiçbir şekilde renk olarak benim için oluru olmayan bir ürün.Oysaki çok sevmiştim çokta kullanmak istiyordum:( Benim gibi açık tenliler için nivea nın bb kremini kullanmak biraz zor gözüküyor.Bence bb kremin bu kadar popüler olduğu bir zamanda bu renk konusu çok önemli ve nivea nın renk konusunda bir düzenleme yapması gerekiyor.Açık ton olarak satılan ürün orta ton olması gerekli diye düşünüyorum.Orta tonu hakkında ise hiçbir fikrim yok..nivea bb krem kullanıcıları yorumlar gelsin lütfen:)

8 yorum:

  1. Ben de light olanı kullandım ve cidden çok koyu benim gibi beyaz tenli biri için. Ve sivilcelendim biraz! Oysaki nıvea çok severdim.

    YanıtlaSil
  2. kadınlar gününde 10tlye düşmüştü ama elimde 2 tane flormar BB krem olduğu için almadım.İyi ki almamışım, yakında CC kremler çıkacak, onlardan alırım artık :)

    YanıtlaSil
  3. Yapısı,kapatıcılığı gayet güzel ama rengi maalesef ki koyu.Dediğin gibi açık renk olmasına rağmen beyaz tenliler için uygun bir renge sahip değil.Bende çok merak ediyodum hatta yapısını çok beğenmiştim.Açık renkli fondötenler karıştırıp kullanırım yada açık renkli pudrayla daha kullanılır hale getiririm diye düşünmüştüm ama maalesef olmadı,bana uymadı.

    YanıtlaSil
  4. nivea bb kremi çok merak ediyordum bende ama en açık rengini bileğimde denememle maceramız başlamadan bitti :(
    firmalar gerçekten şu renk skalasına biraz daha önem vermeli bence ,özellikle bb kremlerde..
    şu sıralar aklımda garnier'inkini denemek var ama onunda testerını hiç bir yerde bulamıyorum,artık şansıma alıp deneyeceğim sanırım
    sen garnier bb kremi denedin mi canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. garnier ben kullanıyorum çok ta seviyorum açık rengide gayet açık yani güzel yarın yazısını hazırlayacağım canım:)

      Sil
    2. ah harika o zaman ,ben yazını merakla bekleyeceğim,çok sevindim :)
      okuduktan sonra yaparım alışverişimi artık ^^

      Sil
  5. Garnierin açık rengide Cook açık ama yaa, benim gibi pembe alt tonlu beyazlara hiç yakışmıyor hasta bir ifade veriyor, sari alttonlara uyar ama, ben ikisini karıştırarak kullanıyorum, Buda bir çözüm... Cc ler gelsede onlarida denesek, watsonsdaki pure beauty bb lerde guzel diyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım evet çok açık ama iste beyazda olsa herkesin ten rengi farklı.Şu konuda sana katılmıyorum benim ten rengim sarı alt tonlu değil aksine pesbembe bembeyaz bişeyim (tavşan gibi:)) ama garnierin açık rengi tam uydu bana.hatta kendi tenimden bi tık koyu bile diyebilirim.

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))