1 Temmuz 2013

Maybelline Rocket Volum Express Mascara ve Clinique Black Diamond Göz Kalemi


Önce maskaradan başlamak istiyorum.Herkesin maskaradan beklentisi farklıdır.Kirpiklerim gür ve uzun olduğu için benim beklentim kirpikleri tek tek ayırması yazısı yakında blogta olacak olan Clinique rimelim dışında başka bir maskarada bu özelliğe rastlamadım.Benim için makyajın en zor kısmı rimel sürmektir.Kirpiklerim okadar karışıyor ki çoğu zaman silip silip tekrar sürerim bu da çok sıkıcı bir durum :( Hatta eskiden iğneyle tek tek ayırmaya çalışıyordum ( çok tehlikeli denemeyin :)) Bu maskarayı sevdim. Tombik plastik fırçası kirpikleri uzatıyor.Rengi ise simsiyah.Birazcık topaklanma yaşadım ama sorun olacak kadar değil..Kirpikleri ayırma kısmı ise malesef benim istediğim gibi değil.Ama kötü de diyemem.Çok fazlada birleştirmiyor. Yalnız sevmediğim kısmı çıkartmakta sorun yaşadım.Bioderma H2o kullanıyorum.Göz çevrem hassas olduğu için yağlı ürünler kullanamıyorum.Sanırım çift fazlı makyaj temizleyicileri ile daha kolay çıkar.
Yinede düşük fiyat yüksek performanslı güzel bir ürün...



Clinique göz kaleminin yapısına bayılıyorum.Yumuşacık ve çok kolay sürülüyor.Black diamond ; siyah içinde minik gümüş pırıltıları olan bir renk.Yani simsiyah bir kalem istiyorsanız öyle bir renk değil.Daha silik grimsi bir renk.İçindeki gümüş pırıltılar gündüz kullanımını engellemiyor.Çok yakından bakılırsa belki belli olabilir.
Parıltılı bir kalem kesinlikle değil.Ben en çok kalemi uyguladıktan sonra bir fırça ile ( kulak çubuğu da olabilir) dağıtılmış halini seviyorum.Daha gizemli ve hoş gözüküyor.Sevmediğim kısmı belli bir süre sonra göz kapağının üstünde iz oluştuması :(





8 yorum:

  1. bende böyle durmuyor sana çok yakışmış..

    YanıtlaSil
  2. Rocket maskarayı fazla abarttılar bence, o kadar da ahım şahım bir ürün değilmiş :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yinede uygun fiyata bir çok pahalı markanın rimelinden daha çok iş çıkardığı kesin :) teşekkürler..:)

      Sil
  3. Güle güle kullan:)
    Ben de Golden Rose Sexy Black tavsiye ederim kesinlikle denemelisin. Hem uzatıyor hem ayırıyor :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler merak ettim simdi mutlaka deneyeceğim :)

      Sil
  4. wow! Eğer gerçekten kirpikleri böyle yapıyorsa ne abartması indirimlerde depo edilmeli :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel bir rimel Ama bazıları Memnun değilmiş bendeki duruşu böyle ben memnunum:)

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))