11 Eylül 2013

Lush Dudak Peelingi


Soğuk havaların yaklaştığı günlerde eğer çabuk kuruyan çatlayan dudaklara sahipseniz size yardımcı olacak bu dudak peelinginden bahsetmek istiyorum.İçerisinde jojoba ve hindistancevizi yağı şeker ve deniztuzu var.Düzenli kullanım sonucunda dudaklarımı yumuşacık yaptı ve normale oranla dudaklarım daha az çatladı.Üstelik biliyorsunuz ki iyi peeling yapılmış dudakta ruj çok daha güzel gözüküyor.




Ürün cam kavanozda ve bayağı da bereketli bir ürün.Son kullanım tarihine kadar kullandım ve şu an bitti.Bitmeden iyi ki resimlerini çekmişim:) Çok tatlı bir kokusu var ve hafif şekerli bir tat bırakıyor.
Bu ürüne alternatif olarak evde kendinizde hazırlayabilirsiniz.Küçük bir kaba biraz tuz ve aynı oranda tozşeker koyup birkaç damla da zeytinyağı damlatıp karıştırıp bu karışımla da yavaşça dudaklarınıza peeling yapabilirsiniz.Tercih sizin...Benim nasıl bir Lush aşığı olduğumu bilenler bilir o yüzden ben Lush un scrublarını tercih ediyorum :) Unutmadan peeling sonrasında dudaklarınızı hafif yapılı dudak kremi ile nemlendirirseniz özellikle kış aylarında dudaklarınız soğuklara karşı daha iyi korunmuş olur.

Bu resim Lush sitesinden alıntıdır.Dış ambalajını görmeniz açısından eklemek istedim.Ürünü daha ayrıntılı incelemek isterseniz buraya tıklayarak Lush sitesinden bakabilirsiniz.

10 yorum:

  1. youtube'da bi vlogger var. Esmer şeker ve balla yapıyor kendi peelingini ben de yapacaktım ama dayanamadım. Yedim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deli ;) sen bence benim yazdığım tarifi dene onu yemezsin ;))

      Sil
  2. Lush ürünlerini pek tanımıyorum ama en merak ettiğim ve ilk gidişimde almayı planladığım ürünü yazmışsın.Daha bu mevsimde kuruluk sorunu yaşıyorum nedense.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Internet sitesinden ya da telefonla Sipariş vermeyi denedinmi??

      Sil
  3. Zaten nerde güzel bir Lush ürünü görüp bayılarak siteyi açsam popülerlik kurbanı olmuş oluyor, tüm meraklarımın kurbanı olacağım ben de sonunda:) Ben daha önce hiç dudak peelingi kullanmadım ama epey olumlu etkisini duyuyorum, kışla birlikte denemekte fayda var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten sitenin düzeni değiştiğinden beri birçok urun populerlik kurbanı olmuş durumda sanırım guncellemiyorlar yeni siteyi begenmedim ... peeling denemeni tavsiye ederim

      Sil
  4. bende de çikolatalı olanı var severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Bu kasanın yanında duran peeliglerden sanırım? Aldığım sabun paketlenirken hep kokluyorum bunu :) Gerçekten çok çok tatlı kokuyor. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))