12 Eylül 2013

Sonbahar-Kış Makyajı için Uygun Fiyatlı Ürün Önerileri

Sonbahar-Kış makyajında alternatif çok...Herkesin zevkine göre makyaj trendleri mevcut.Ama benim sonbahar-kış aylarındaki favori makyajım yıllardan beri değişmez.Porselen gibi bir ten, siyah belirgin eyeliner, bol rimel ve kırmızı bordo tonlarındaki ruj...Bu makyajda benim için allığa bile yer yok.Oldukça sade bir yandan da bu sadeliğe inat iddialı bir ruj..Hemde herkesin yapabileceği bir makyaj.

Önereceğim ürünleri uzun zamandır kullandığım için fiyatlarını hatırlamıyorum ama hepsinin uygun fiyatlı markalar olduğunu zaten biliyorsunuz.Şimdi gelelim , size bu anlattığım makyajı yapabilmek için uygun fiyatlı önereceğim ürünlere;

Cildinizde çok ciddi bir problem yoksa sadece bu ürünleri kullanarak sonbahar-kış makyaj trendine uygun bir makyaj yapabilirsiniz.


Garnier BB krem : Bloğumda daha önce yazısını yazmıştım.Okumak isterseniz tık tık.
Bu bb kremden çok memnunum yüzünüzde kapatacak çok fazla bir probleminiz yoksa pürüzsüz bir görünüm elde edebiliyorsunuz.Bu görünümde kış makyajı için gayet uygun..

Sexy Mama : Bu pudra transparan olduğu için her ten rengine uyum sağlıyor.Eğer cildinizde parlama probleminiz varsa veya makyajınızı sabitlemek istiyorsanız bb kremden sonra bunu uygulayabilirsiniz.

Rimmel London Dipliner ve Scandal Eyes Mascara : Uzun yıllardır kullandığım ve çok memnun kaldığım bir dipliner..Rengi simsiyah ve şu zamana kadar akma problemi ile karşılamadım.Kış makyajı için göz kapağınıza eyeliner çekip bolca rimel sürmeniz yeterli.Bende uygun fiyatlı bir sürü rimel var.Resime temsili olarak bu maskarayı ekledim :)).Piyasada uygun fiyatlı güzel bir çok rimel var.Siz hangisini seviyorsanız onu tercih edebilirsiniz.



Rimmel London 164 numara ruj : Son olarakta sonbahar-kış makyajının asıl önemli noktası olan kırmızı bordo tonlarda seçeceğiniz bir ruj ile makyajınızı tamamlayın.Yalnız burda bir diğer önemli nokta kullandığınız rujun mat yapıda olması.Bu makyajda parlayan dudaklar değil sadece rengi ile dikkat çeken mat dudaklar favori...Bu arada küçük bir sır parlak yapıdaki rujunuzu sürdükten sonra üzerine biraz pudra sürdüğünüzde rujunuz daha doğal gözükecektir.Bu makyajda benim tercih ettiğim ruj;



Son olarakta bu bahsettiğim makyaja örnek olarak bir resim paylaşmak istiyorum.Resim alıntıdır.


9 yorum:

  1. Eyeliner çok belirgin olmasa da benım sonbahar makyajımda hemen hemen aynı makyajları tercıh edıyoruz :):)

    YanıtlaSil
  2. Rimmel'in rujlarini bende cok begeniyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Soldaki makyaja ve kadına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Sonbahar makyajının en güzel hali budur işte:)

    YanıtlaSil
  5. Sana katiliyorum tatlim benimde sonbahar kis makyajim bol far urunlerinden olusuyor. Ee tabi kirmizi ruju unutmamak lazım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlış anlaşılma olmuş sanırım bu makyajda far ürünlerine yer vermedimki :))
      ama kırmızı ruj <3 mükemmel

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))