2 Haziran 2015

Revlon ColorStay Fondöten


Revlon ülkemize gelmeden önce sıklıkla yabancı makyaj bloglarında görüp en çok merak ettiğim ve almak istediğim ürün şüphesiz bu fondötendi.Ülkemize gelir gelmez de koşa koşa gidip satın aldım.Peki huzura erdim mi :))
Kesinlikle kocaman bir EVET diyorum..Cam şişenin pompasız olması dışında benim için başka hiçbir olumsuz yanı yok.13 saat boyunca yüzüme ilk sürdüğümdeki gibi formunun bozulmadan kalmasına inanamadım.Gerçekten inanılmaz derecede kalıcı.Yapısı da çok ağır değil kapatıcılığı bana göre orta ve kesinlikle yeterli.Çok kapatıcı olan fondötenleri çok sevmiyorum bana fazla ağır geliyorlar.
Uygularken dikkat etmek gerekli çünkü çok hızlı kuruyor.Ben en iyi sonucu parmaklarımla uygulayarak elde ettim.Bendeki normal/kuru ciltler için olanı 110 İVORY rengi.Cilt rengimle bir fondöten renginin bütünleşmesi çok nadirdir o yüzden de benim için büyük artı renk skalası bayağı geniş.

Kuru ciltler için olanı olmasına rağmen cildimi nemlendirmeden kullandığımda bazı yerlerde kuruluklar oluşabiliyor.Bu yüzden cildinizi nemlendirmeden kullanmanızı tavsiye etmem.Tabi bu kuruluk diğer fondötenlere göre oldukça minimum düzeyde.


Gelelim benim için tek olumsuz yönüne;şişeden ürünü almam pek kolay olmuyor.Ne olurdu şu güzelim cam şişeyi pompalı yapsaydınız diyor ve yazımı burda bitiriyorum :)

4 yorum:

  1. bu fondöteni seviyorum ben ama ben kıbrıstan aldırmıştım pompası var benimkinin..

    YanıtlaSil
  2. Revlon Fondötenleri epeyce merak ediyorum ancak pompasız oluşu düşündürdü beni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence düşündürmesin bir sürü artının yanında tek kusuru pompasız olması bir şans vermelisin bence gercekten iyi bir fondöten

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))