17 Şubat 2016

Sleek Solstice Highlighting Palette // Aydınlatıcı Palet


Sleek markası ne yazıkki ülkemizde olmayan bir marka.Bu paleti daha önce Gökçe Yıldırım'ın videosunda görüp çok beğenmiştim.Yakın zamanda da dupdurushop instagram hesabında satışta olduğunu görünce hemen sipariş verdim
.Aydınlatıcı palete geçmeden önce dupdurushoptan biraz bahsetmek istiyorum.Ülkemizde olmayan Sleek,Mua,Makeup revolution,W7 gibi markaların ürünlerine bu sayfadan güvenle ulaşabilirsiniz.Kendisi çok ilgili ve zarif bir bayan.İnstagram hesabını incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


Şimdi gelelim yazının asıl konusuna...Şunu kesinlikle söylemeliyim ki aydınlatıcı kullanmayı seviyorsanız bu paleti bence sevmeme ihtimaliniz yok.Palet içerisinde 4 farklı tonda aydınlatıcı bulunuyor.


Ecliptic kremsi diğer 3 renk ise toz yapıda.Toz yapıda olmalarına rağmen oldukça yumuşaklar.Bu paletteki 4 renkte inanılmaz pigmentli.Fırçayı dokundurur dokundurmaz ürün hemen fırçaya geliyor.Çok pigmentli oldukları için uygularken biraz dikkat etmek gerekiyor.Aksi takdirde çok aşırı bir parlama söz konusu :)) Fırça veya süngerle çok rahat uygulama yapabiliyorsunuz.Palet içindeki 4 renkte çok rahat kullanılabilecek renkler.İlk başta hemisphere rengi biraz gözümü korkutmuştu ama şu an en çok kullandığım renk o diyebilirim.Kalıcılıkları da çok iyi.Gün içinde hemen uçup gitmiyor.


Aydınlatıcı sizin için vazgeçilmezse ki benim için öyle bu paleti gerçekten seveceksiniz.Şu anda instagram hesabımda bu paletten hediye ediyorum.Çekilişim 22 Şubat a kadar devam edecek.Katılmak isterseniz buraya tıklayarak çekilişe katılabilirsiniz.

Güncelleme: Sleek Makeup Türkiye ye geldi ve artık Gratis magazalarından satın alabilirsiniz;))

16 yorum:

  1. bence harika bir ürünmüş :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir ambalajı var.

    YanıtlaSil
  3. benimde ilgimi çeken bir ürün henüz almadım ama, bir de böyle detaylı görünce, aşık oldum :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. harikaaa yağlı ciltli olsamda aydınlatıcılara bayılıyorum✨✨💖disco topu gibi ohh miss 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde cildim yazları yağlanıyor ama yinede aydınlatıcı kullanmaktan vazgeçemiyorum :))

      Sil
  5. harika bir palet güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. Ay gerçekten yazıyı okuyunca çok şaşırdım çünkü bana niyeyse hiç ümit vermemişti bu palet! Halbuki swatchlarda hepsi harika duruyor! Güle güle kuyllan, aklımda olsun :))) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Merhaba. Blogunuzu takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. gerçekten çok güzel duruyor her biri, güzel yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))