21 Eylül 2016

Hourglass Ambient Lighting Powder // Ethereal Light


Merhaba bugün ülkemizde ne yazikki satılmayan Hourglass markasının şu meşhur cilde aydınlık görünüm veren pudralarından ethereal light rengindeki pudrasını inceleyeceğiz.Öncelikle ben bu ürünü instagram üzerinden @orjinaliburda hesabından satın almıştım ve üzerinden bir süre geçtiği için fiyatını tam hatırlayamıyorum 150-180 lira arası olabilir..ama emin değilim..Neyse şimdi ürünümüze geri dönelim :)



Markanın ''Ambient lighting powder'' serisi cilde doğal ve pürüzsüzleştirici etkisi ile aydınlık görünüm veren pudralar. 6 renk seçeneğine sahip.Bendeki serinin en açık rengi ethereal light rengi.Çok beyaz tenlilere uygun oldukça beyaz soğuk tonlu bir renk.Hatta marka ethereal light renginin cilde verdiği etkiyi ay ışığı yansıması olarak tanımlamış..


Pudranın yapısı mükemmel incecik ve yumuşacık.Sanırım ince yapılı olduğu içinde cildimi kurutmadı.(Kuru ciltlilerde nasıl durur bilmiyorum ben karma ciltliyim)Ciltteki pudramsı görüntüyü hiç sevmem ve pudra kesinlikle öyle durmuyor.İçerisindeki mikro ışıltılar sayesinde ışığı çok güzel yansıtıyor.


Tüm yüzüme uyguladığımda cildimdeki duruşuna bayılıyorum cildim sanki kendiliğinden ışıldıyormuş gibi aydınlık sağlıklı görünüyor ve aydınlatıcı kullanma gereği de hissetmiyorum çünkü gerçekten cildim ışıl ışıl duruyor.Yüzüme pudra uygulamak istemediğimde de sadece gözaltlarımı sabitlemek için kullanıyorum.Göz çevreme verdiği aydınlık görüntüyü seviyorum , çizgilere dolmuyor ve göz çevremi kurutmuyor.


Ben normalde çok pudra insanı değilimdir.Yani değildim:)) Ne zaman ki bu pudrayı satın aldım ozamandan beri elimden düşürmüyorum.Bittiğinde muhakkak tekrar satın alacağım.

8 yorum:

  1. Bu pudranın methini hep okuyor ve hep de çok merak ediyorum! Elimde benzer pudralar var; ama, azalırsa ben de gözümü karartıp alacağım :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. ben bunun pembe tonlusunu amerikadan arkadaşıma aldırdım 70 Tl falan geldi bana çok da severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa cok uyguna almissin gule gule kullan:) 46$ satis fiyati dolar da bir hayli yukseldi 133 liraya falan geliyor suan instagram hesaplarida tabi kar payi koyuyor daha da yukseliyor fiyati malesef

      Sil
  3. Pudrayı yağlı cildim çok seviyor. Denk gelirsem ben de almak isterim. Türk firmaları keşke bunun benzerini yapsalar. Pastel markasına buradan seslenelim 😁

    YanıtlaSil
  4. Hourglassla ilgili çok güzel şeyler duyuyorum ama benim gözüm allıklarında çok doğal renkte allıkları var instagramda fiyatlar uçmuş durumda yurtdışına çıkan birini bulduğum an aldırıcam paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık ♥

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))