11 Ekim 2014

Cildiniz Neme Doyacak !! ; Biotherm AQUASOURCE Nemlendirici





Şimdiye kadar kullandığım en iyi nemlendirici!!Açık ve net..Ürün hakkında ne deniyor ona bakalım ;

Biotherm Aqua Source Gel içeriğindeki saf termal plankton, mineral kaynak sularından elde edilen; Biotherm'e patentli bir içeriktir. Ciltte kızarıklık, tahriş gibi problemlerin giderilmesine yardımcı olurken, cildin dış saldırılara karşı dayanıklılığını arttırır.
Mannoz, ciltte nemi yapılandırmaktadır. Ağaçların posasında bulunan doğal bir şekerdir ve ağaçların su depolamasına yardımcı olur. Cilde anında nemlendirme sağlar. Nem kaybını önlemek için cilt bariyerini güçlendirir. Cildin su rezervlerini çoğaltmak için epidermisin temel katmanlarını yeniler. Potasyum, fosfor, kalsiyum, demir, çinko,bakır, manganez gibi termal sularda da bulunan ve cilde faydalarıyla bilinen 36 değişik mineral; B2, B3, B6, B8 vitaminleri ve 23 farklı amino asit içeriğiyle cildin nem mekanizmalarının kendini yenilemesine yardımcı olur.

Benim yorumlarıma gelirsek ;
Cildi yoğun bir şekilde nemlendiriyor.Benim burun çevremdeki kuruluk hiçbir şekilde geçmiyordu.Bu ürün çok çok iyi geldi. Ürünü kullandıktan sonra sanki cildim su içmiş gibi :) Bir bakıma da öyle oluyor zaten.Ürünün hafif bir yapısı var.Yapı olarak krem gibi değil.Jel yapıda.Ufacık bir miktar tüm cilde yetiyor.Ciltte yağlı bir his bırakmıyor ve kısa sürede cilt tarafından emiliyor.Bu ürünle ilgili söyleyeceğim tek olumsuz bir şey yok.Elimdeki nemlendiricim bittikten sonra kesinlikle alacağım bir ürün.Hatta bu serinin deep serumu var onu da merak ediyorum.Onunla birlikte almayı düşünüyorum.Cildinizin eğer acil neme ihtiyacı varsa hiç düşünmeden alın derim ben.

Beni bu harika ürünle tanıştıran bioderm ailesine çok teşekkür ederim.

*Ürün denemem için gönderilmiştir.Objektif yorumlarımı içerir.


2 yorum:

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))