10 Haziran 2015

Garnier Makyaj Temizleme Sütü / Kiraz ve Moringa Özlü


Bu yazımda son 1,5 yıldır cilt bakım rutinimin değişmez ürünlerinden birinden bahsedeceğim.Garnier markası hem uygun fiyatlı hem de bence cilt bakım ürünleri konusunda başarılı bir marka.Şimdiye kadar denediğim birçok ürününden memnun kaldım.Sadece ben değil zaten bir çok makyaj bloğunda da görüyorsunuz.
Bu makyaj temizleme sütü kuru ve hassas ciltler için.Ürün içeriğinde paraben yok.


Aslında cildim kuru değil karma ama nemsiz bir cildim var.Bu aralar kuru ciltlere uygun ürünler cildime iyi geliyor.Bu makyaj sütü de cildi temizlerken aynı zamanda nemlendiriyor.Gerçekten de cildimde yumuşacık bir his bırakıyor.Ben bu sütü her gece yatmadan önce nemlendirici krem gibi yüzüme sürüp ardından bir pamukla silerek cildimi temizliyorum.Sadece makyaj yaptığım zaman değil her zaman kullanıyorum.Cildimde bıraktığı nemli yumuşak hissi çok seviyorum.Göz makyajını çıkartmak içinde uygun bir ürün.Yalnız ben göz makyajımı temizlemek için kullanmıyorum.Çünkü bu tarz kremsi ürünler benim gözlerimi rahatsız ediyor.Göz makyajı için farklı ürünler kullanmayı tercih ediyorum.Zaten yakın zamanda cilt bakım rutinimle ilgili bir yazı hazırlamayı düşünüyorum.Ürünün fıyatı 12 tl civarında olması lazım.İndirim zamanlarında daha da uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Sütler hep yakıyor benim cildimi :/

    YanıtlaSil
  2. merak ettim bunu.. kullanmakta olduğum bitince bir deneyeyim bari :) sizi takibe aldım ben de beklerim. sevgiler.
    www.evriminblogu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. garnierin sütlerinden toniklerinden nefret eder oldum ben. Hassas ciltler uzak dursun diyorum şahsen hele ki gözlere asla denenmemeli. çok yakıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim hem hassas hem de alerjik doktor onayli. Bende yanma vesaire herhangi bir sıkıntı yaratmadi

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))