8 Temmuz 2015

Benefit Do the Hoola Beyond Bronze Kit // Do the Hoola Bronzer Seti



Herkese merhaba bugünün ikinci yazısı ile karşınızdayım;))Benefit in do the hoola setini hala satışı devam ederken hızlıca inceleyip yazmak istedim.Belki aranızda almak isteyenleriniz vardır.


Ürünler Benefitin setlerinde her zaman olduğu gibi sert ve şık bir kutu içerisinde.Ben böyle kutuları seviyorum bence çok kullanışlı.İçerisine saklamak istediğim başka şeyleri koyup kaldırabiliyorum.


Kutunun kapağında genişçe bir aynası mevcut.Kapağı kaldırdığımızda aynanın üzerinde de ürünlerin nasıl kullanılacağına dair bilgi veren kitapçık var.Böyle bilgilendirici bir kitapçık olması benim çok hoşuma gitti.


Do the hoola set deluxe boy ürünlerden oluşuyor.Elimde okadar çok ürün varken tam boy ürün bitirmek özellikle kozmetik anlamında zor oluyor benim için.Eminim bir çok kozmetik bloggerı da benim gibidir.Dolayısıyla da deluxe boy ürünleri seviyorum.Hem uzun süre ürünü deneyip kullanabiliyorum hem de bitirme şansım oluyor:)Setin içinde hoola lipgloss,they're Real maskara,Hoola bronzer,dew the hoola likit bronzer ve Bene Balm var.


Hoola Lipgloss;


Setin içinde en az ilgimi çeken ürün bu oldu.Parlatıcı kullanmayı çok seven bir insan değilim.Rengi çok hafif bir kahve dudakta pek renk vermiyor.Rujun veya dudak kaleminin üzerine uygulayarak kullanabilirim belki.Tek başına kullandığımda dudaklara hafif bir dolgunluk verdiğini gözlemledim.



They're Real Maskara;


Bu maskarayı zaten çok uzun zamandır kullanıyorum.Benim en sevdiğim ve kesinlikle tavsiye ettiğim maskaralarımdan biri.Gerçekten de takma kirpik etkisi yaratıyor.Tek sıkıntısı çok zor temizleyebilmem.Detaylı Yazısı ilerleyen günlerde gelecek.Elimde bu maskaradan olduğu için heralde bunu bir başka çekilişte hediye etmek üzere kenara kaldırıcam.

Hoola Bronzer;


Bu bronzerında birkaç sene önce yine deluxe boyunu kullanmış ve sevmiştim.Kontur yapmak yada yüzünüzü ısıtmak için kullanabilirsiniz.Hafif ve doğal bir renk veriyor.Yalnız bence bu ürün beyaz ve buğday tenliler için uygun.Esmer tenlerde pek rengini belli edeceğini düşünmüyorum.

Dew the hoola Likit bronzer;


Bu ürünü çok sevdim bitince tam boyunu almayı düşünüyorum.Yüzünüzü boyutlandırmak yani kontür yapmak için kullanılan bir ürün.Losyon kıvamında çok hafif bir yapısı var.Çok kolay dağılıyor.Hafif renk veriyor.Dolayısıyla renk yoğunluğunu istediğiniz gibi arttırabiliyorsunuz.


Pompalı ambalajı da bence çok kullanışlı.



Bene Balm lipbalm;

Hafif yapılı hoş kokulu az renk veren bir lipbalm.Dudağı nemlendirmesi de güzel tam boyunu bitince satın alabilirim.



Son olarak setin içinden çıkan minik fırça kontür yapmak için çok uygun.Genelde ürünlerin içinden çıkan fırçalar pek kullanışlı olmuyor.Ama bu fırçayı gerçekten sevdim.Hemde minik boyu sayesinde çantada taşıması çok kolay.


Bu set Sephora da 115 tl ye satılıyor.Ben black kartımdaki indirimle 103 tlye satın aldım.Bence fiyatını kesinlikle hakediyor.

Bu setten instagram hesabımda şu an hediye ediyorum.Bu seti beğendiyseniz eğer instagram hesabımdaki çekilişe şuraya tıklayarak  katılabilirsiniz.



29 yorum:

  1. Güle güle kullanın, çok güzel görünüyor. They're Real rimel oldukça güzel. Ben de beğenerek kullanıyorum. Ama çıkarmakta sorun yaşamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Benim kirpiklerimden zor cikiyor ama ona ragmen en sevdiklerimden biri ..

      Sil
  2. sete bayıldım!! paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Seni takibe nasıl alacağım canım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sag tarafta izleyicilerim bolumunun altında mavi bu siteye katilin butonu var oradan takibe alabilirsiniz

      Sil
  4. Ay ben buna bayıldım! Gittiğimde denk gelirsem mutlaka bakacağım

    YanıtlaSil
  5. Çekilişe katıldım dayanamadım :)) Benefit ürünlerine bayılıyorumm !

    http://www.gozdebirkardesler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. instagramdan çekilişe katıldım.. umarım bu güzel set bana çıkar :)

    YanıtlaSil
  7. Süpersin kim sevmez benefit hoolayi :*

    YanıtlaSil
  8. Bayıldım ben bunlara blogunuz da ne hoş takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  9. Instagram cekilisinize de katildim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. Likit hoola biraz turuncumsu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet birazcik var ama yuzde dagitinca bu sekilde durmuyor beyaz tenliysen eger cok dogal bir durusu var azcik bir miktar yetiyor ben resimde gostermek icin cok fazla urun almisim

      Sil
    2. Bak bunu bu şekilde sürebilirsin

      http://lifestyleofsiri.blogspot.com.tr/2014/11/krem-bronzerla-nasl-kolay-kontur-yaplr.html

      Sil
  11. Bende katıldım okudum hepsi tam. Benlik urünler sevgiler 💕

    YanıtlaSil
  12. Ay nasıl içim gidiyor ama almayacağım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye ki? Bence almalisin ;)

      Sil
    2. Bende katıldım. Çekilişi kazanamazsam da böyle bir şans için teşekkürler :)

      Sil
  13. Böyle incelikte bir çekiliş yapmanız harika 😊Katıldım ama şans kimden yana olacak belli olmaz, sizde güle güle kullanın yeni ürünlerinizi ♡♡

    YanıtlaSil
  14. Çok güzel ürünleri bende katıldım :)

    YanıtlaSil
  15. Sizi takip etmeye başladım ve instagramdan da zeynepinkirmiziruju Hesabı ile çekilişe katıldım başarılarınızın artmasını ve Devamını dilerim. Ben de ufak bir çekiliş Yaptım dilerseniz ben de beklerim☺️☺️

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))