20 Temmuz 2015

Rimmel London Brow This Way Kaş Maskarası // Medium Brown



Haftanın ilk yazısından herkese merhaba..Bugün Rimmel markasının Kaş maskarasını inceleyeceğiz.Bu Kaş maskarasının 3 rengi var.Blonde,medium brown ve dark brown.Bendeki rengi medium brown.Çikolata kahve renginde diyebilirim.Kaşlarımda kızıl bir görüntü oluşturmuyor ve gayet doğal gözüküyor.



Bu kaş maskarası kaşları çok doğal bir şekilde doldurup sabitliyor.Ama eğer kaşlarınızda ciddi anlamda boşluklar varsa önce bir kaş kalemi veya kaş farı ile doldurup sonra bu maskara ile sabitlemenizi tavsiye ederim.Kaşlarımı sertleştirmeden sabitlemesini sevdim.Fırçaya ürün biraz fazla geliyor.Ürünün fazlasını alıp o şekilde uygulamaya dikkat edin.


Benim için en olumsuz yanı kaş maskaralarına oranla biraz büyük bir fırçaya sahip olması.Eğer kalın kaşlarınız varsa sorun yaşamazsınız.Ama benim gibi kalın kaşlarınız yoksa uygulama biraz zor olabiliyor.Hele ki ince kaşlarda daha da zor..

Sonuç olarak pahalı ürünler denemeden önce tam hatırlamıyorum ama 12 lira civarında bir fiyata hem doğal gözüken hemde rengini ve sabitlemesini uzun süre koruyan bu maskaraya kesinlikle şans vermelisiniz.

7 yorum:

  1. belki ilerde kullanabilirim şuan kullandığım üründen memnunum =)

    YanıtlaSil
  2. bendede 01 blonde rengi var çok çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  3. Bunu ben de meraklardayım. Ah bi bulsam yakalasam da denesemmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende zor buldum daha doğrusu artık aramaktan vazgeçmiştim tesadüf denk geldi

      Sil
  4. fena değil çok açık varsa kapatmıyor ama sabitlemesi iyi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok açık varsa dediğim gibi başka bir ürünle doldurmak gerekiyor önce..

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))