24 Ağustos 2015

Maybelline Color Tattoo Metal // Barely Branded


Merhaba daha önce şurdaki alışveriş yazımda bahsettiğim yurtdışı alışverişinde bu color tattoo dan satın almıştım.İyi ki de bu rengi sipariş vermişim.Elim sürekli buna gidiyor.Tatil çantamda kesinlikle bu krem far olacak.


Maybelline color tattooların ülkemizde olmayan metal serisinden barely branded rengi..Adı üstünde bu serideki farlar metalik görünüme sahip.
Yapısı elimdeki diğer color tattoolara göre daha kremsi.Kalıcılığı ise yine iyi ama ülkemizde satılanlara göre daha zayıf.Diğer color tattoolar gibi baz olarak ta kullanılıyor.


Bendeki rengi içinde bolca altın yansıma bulunduran bir bej rengi.Bu da sür çık farlardan.Günlük kullanıma uygun.Göz de duruşu varla yok arası.Göz kapağında belli belirsiz hafif ve doğal yansımalar sevenler için kesinlikle tavsiye ederim.


Bu far bol rimel ve kırmızı ruj mükemmel uyum sağlıyor.Eğer yurtdışından alabilme imkanınız varsa bu ürün aklınızda bulunsun..

8 yorum:

  1. çok güzel testerını denemiş ve bayılmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok güzel bir renk keşke ülkemizde de olsa....

      Sil
  2. yaaa hep güzel ürünler neden ülkemizde yok ki bu renk de mükemmelmiş :)

    YanıtlaSil
  3. kim seçiyo hangi rengin ülkeye gelip gelmeyeceğine acaba :) ben olsam ilk olarak bu rengi getirirdim harikaymış...

    YanıtlaSil
  4. ah keşke bu olsa burada o saçma mor renk yerine :-(( çok güzelmiş rengi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım çok güzel ve kullanışlı bir renk.pink gold ve on and ond bronze renkleri dışındaki herhangi bir renk yerine bu olsaydı keşke...

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))