23 Nisan 2013

Pure Beauty Jasmine Water BB Krem..

Bu gün size nerdeyse hemen hemen bütün bloglarda görmüş olduğunuz bir bb kremden bahsedeceğim.Watsonslarda satılan pure beauty jasmine water bb krem..Baştan söyleyeyim herkesin cilt tipi ve verdiği reaksiyonlar farklıdır bunu unutmayalım.Ben bendeki etkilerinden bahsetmek istiyorum.Öncelikte birçok blogta ürünün mat bitişli olduğu yazılmış doğrudur ama bende değil :) bende gayet parlak bir bitişe sahip.Ama rahatsızlık verecek bir parlaklık değil daha çok sağlıklı bir parlaklık diyelim...Benim için missha dan sonra  kapatıcılığı en iyi olan bb krem bu.Kapatıcılık konusunda çok eleştiri almış fakat ben buna katılmıyorum.Cilt kusurlarınız çok fazla ise eğer zaten hiçbir bb krem kapatıcılık konusunda sizi tatmin etmeyecektir.BB kremlerin bu konuda yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.Bu kremler fondoten kapatıcı vesaire o tarz ürünler değil.O yüzden bu tarz ürünlerle bb kremleri kıyaslamak doğru olmayacaktır.BB kremlere kapatıcı olarak değil renkli nemlendirici gözüyle bakarsak onlarla daha iyi anlaşabiliriz:))Ben ilk kullandığım zamanlarda T bölgemde parlamaya sebep olmuştu ama artık nedense öyle bir sorun kalmadı.30 spf güneş koruma faktörlü olması özellikle yaz kullanımı için çok iyi.Cilt rengini eşitlemekte başarılı olduğunu düşünüyorum.Yüze hafif bir aydınlık görünüm veriyor. Bence en büyük eksisi ( benim için değil ) tek rengi olması.Ürün açık tenlerde uyum sağlıyor ama buğday ve esmerlerde sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.En azından bir ton koyusu daha olsaymış koyu tenliler daha rahat kullanabilirdi.


sol taraftaki hiçbişey sürülmemiş cildim çillerim dışında bir problemim yok ( aslında çil benim için problem değil çünkü çok seviyorum heleki yazın iyice belli olduğunda turuncu turuncu ben çok tatlı buluyorum ^_^ ) sağ taraftakinde bb krem uygulanmış resim.




güncelleme: pure beauty jasmine water bb krem artık satılmayacakmış satıştan kaldırılmış :(

9 yorum:

  1. Bu BB krem Mersin Watsons'a ya hiç gelmiyor ya da geldiği gün birisi hepsini satın alıyor. Bir türlü deneme fırsatım olmadı bulamadığım için :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimkide bitmek üzere bu aralar bende bulamıyorum :( umarım bulabilirsin denemeni isterim ..

      Sil
  2. denemediklerimden ama elimdekilerden en az biri bitmeden almamaya kararlıyım..

    YanıtlaSil
  3. Bb kremlerde yaş sınırı var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 18 yaş ve üstü rahatça kullanabilir ama 18 yaş altı hakkında bu konuda uzman olmadığım için malesefki bişey diyemeyeceğim..

      Sil
    2. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için o zaman hiç bulaşmayayım ben :)

      Sil
  4. Ya niye daha satılmıyor ki bu kadar satılan bir ürün.

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))