19 Haziran 2015

Bu Aralar En Çok Kullandığım Kozmetikler..


Haftanın son yazısında son zamanlarda en çok kullandığım kozmetik ürünlerden bahsedeceğim.Daha önce yazısını yazmış olduklarımın linklerine tıklayarak daha detaylı inceleyebilirsiniz.



1)Clinique High Lengths Maskara;Çok uzun zamandır kullandığım kirpiklerimi tek tek ayırmada tek geçtiğim bittikçe yenisini aldığım ve ne yazikki hala yazısını yazmamış olduğum maskaram :))

2)Max Factor Masterpiece Transform Maskara;Son zamanlarda elimin en çok gittiği maskaralardan okumak isterseniz tık tık.

3)Bobbi Brown Art Stick;Hem dudak hem de yanakta kullanıyorum.Yapısını kalıcılığını beğendim yakında yazısı gelecek.

4)Bobbi Brown Krem Allık ( pembe olan );Beni takip ediyorsanız biliyorsunuzdur bu aralar krem allıklara taktım.Hem kolay kolay silinip gitmemeleri hem de doğal durdukları için seviyorum.Bunun da yazısı gelecek.

5)Mufe Hd Krem Allık;Yazısı için buraya tık tık.


6)Smashbox Hd fondöten;Rengi cildime tam uymasada hafif yapısını ve ciltteki duruşunu sevdiğim için sıkça kullanıyorum.Üstelik nemlendirici ile karıştırarak cilt tonuma yakın bir görüntü yakalamayı başardığım için de şimdi daha bir sevdim.Okumak isterseniz detaylar için tık tık.

7)Revlon Colorstay Fondöten;İlk kez cilt tonumla örtüşen bir fondöten buldum.Okumak için tık tık.

8)Smashbox Photo Finish Hydrating Primer;Cildi yağlandırmadan nemli kalmasını sağlayarak makyajın cilde daha iyi tutunmasını sağlayan benim için mükemmel bir baz.Yazısı için tık tık.

9)Loreal True Match Concealer;Sarı alt tonlu olmasına hatta oldukça sarı olmasına rağmen cildimde çok iyi duran yüzümde aydınlatmak istediğim bölgelerde istediğim görüntüyü yakalayabildiğim indirim zamanında da bolca yedeklediğim kısacası çok sevmiş olduğum bir ürün.Detaylı yazısı gelecek.



10)Essence Wish me a Rose Dudak Kalemi;Nihayet bulabildim henüz yazısını yazmadım ama diğer essence dudak kalemlerini merak ediyorsanız tık tık.

11)Maybelline Colossal Kajal;Uzun saatler akıp dağılmamasıyla favorim oldu yazısı bu hafta içinde gelecek..


12)Estee Lauder Aydınlatıcı Pudra;Özellikle yaz aylarında çok kullanıyorum.Yazısı için tık tık..

13)Beauty Blender;Bu çekim için kendisi hazırlıksız yakalandı:))Ne kadar pis olduğundan ne kadar çok kullandığımı tahmin etmişsinizdir.Yazısı gelecek..

14)Sigma F82 Round Kabuki Fırça;Fazla birşey söylemiyorum.Merak edenler pazartesi günü yeni yazım yayında olacak;)


4 yorum:

  1. smashbox holo fondötene bayılıyorum 2-3 defa denettim Sevil'de ama elimde çok fondöten olduğu için alamıyorum bir türlü artık kışa kaldı :-(

    YanıtlaSil
  2. Yazın far kullanamayangillerden misin ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok aslında kullanıyorum bazen ama sık kullandığım bir far yok hep değişik ;)

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))