15 Haziran 2015

The Balm Voyage Palet



Herkese merhaba...Haftanın ilk yazısı çok çok severek kullandığım Balm Voyage palet..Sanırım The Balm ın en büyük paletlerinden birisi..Palette 16 adet ışıltılı-mat far ve 3 adet krem allık aynı zamanda da ruj olarak kullanabileceğiniz krem ürün var.Farlardan önce krem ürünlerden bahsetmek istiyorum.



Ciddi anlamda bu aralar krem ürünlere takmış durumdayım.Bu paletteki 3 krem ürününde rengi birbirinden güzel ve oldukça güzel renk veriyorlar.



First officer diğerlerine göre biraz daha yoğun yapıda ve diğerlerinden daha kalıcı.Genel olarak dudakta çok fazla değil ama yanakta gerçekten kalıcılıklarını başarılı buldum.


Paletteki farların çoğunluğu ışıltılı.4 adet mat far var.Benim hem günlük kullanabileceğim hem de gece kullanabileceğim renklerden oluşuyor.Farların boyutları oldukça büyük.Yapıları genel olarak yumuşak ama bazıları biraz daha sert yapıda.Aşırı tozutuyorlar.Paletteki renkleri ve yapılarını okadar sevdimki tozutması benim için önemli değil.





Farların renk vermesi gayet güzel,kalıcılıkları fena değil bir bazla kullanılırsa eğer çok uzun süre kalıcılığını koruyor.Özellikle ışıltılı ve renkli makyaj yapmayı sevenlerin bayılacağı bir far paleti.Gratiste indirim zamanında kesinlikle bir şans verin.Normal satış fiyatı çok emin değilim ama 80 tl civarında sanırım.Ama indirim zamanında çok uygun fiyata çok güzel bir palet sahibi olabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Sanıyorum the Balm'ın en sevdiğim paleti bu. (her an düşüncem değişebilir :)) Hem doğal hem canlı makyaj yapmak için ideal.

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))