29 Temmuz 2015

Loreal Lumi Magique Base


Herkese merhaba bugün sizlere Lumi Magique primerdan bahsedeceğim.Bu ürün aslında bir primer olarak geçşede çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz bir ürün.Zaten asli görevi olan primer olarak kullanmanın dışında ; fondöteniniz ile karıştırarak ve makyajınızı tamamladıktan sonra da likit highliterlar gibi kullanarak yüzünüzü aydınlatabilirsiniz.



Yapısı çok akışkan içinde gümüş ışıltılar var.Bu yansımalar cilde çok hoş bir aydınlık veriyor.Aydınlık görünümden hoşlananların seveceği bir ürün.Eğer genelde mat fondötenler kullanıyorsanız ama arada da değişikliklerden hoşlanıyorsanız ozaman bu ürünü mat fondöteninizle karıştırarak kullanıp aydınlık bir görüntü yakalayabilirsiniz.Aydınlık görünümden bahsetmişken son zamanda moda olan strobing görünümü içinde bu ürün işinize çok yarayacak.


Ürünün ince uzun şişesi çok şık.Pompalı olması çok kullanışlı.Ürün alımını ayarlayabiliyorsunuz ve ürün israf olmuyor.Fiyatı herzamanki gibi hatırlamıyorum:))30-40 tl arasında olması lazım...


8 yorum:

  1. Merhaba ben bu üründen yeni temin ettim yalnız yaşadığım yerde bulamadıgım için trendyoldan aldım. Bazı fotograflarda kutu renk farkı var. Bide kutu materyali nedir sizdeki cam plastik ? Cevap alabilirsem cok sevinirim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben bu üründen yeni temin ettin yasadığım yerde olmadıgı için internetten sipariş verdim. Orjinalliği hakkında şüpheö var. Kutu materyali cam mi yoksa plastik mi ? Bide bazı yerlerde kutu üstündeki renk farklılık sebepleri neden olabilir ? Cevap alırsam cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar; Bu ürünün iki farklı seçeneği var bir tanesi icy diğeri golden arasındaki fark nedir paylaşabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bahsettiginiz urun bu degil bu baz olan urun sizin dedigini likit aydinlatici olan TUrkiye ye yeni gelen urun icy ve golden da urunun renk secenekleri icy sanirim daha pembe tonlu bir likit aydinlatici golden ise altin tonlarinda;)

      Sil
    2. Merhaba bahsettiginiz urun bu degil bu baz olan urun sizin dedigini likit aydinlatici olan TUrkiye ye yeni gelen urun icy ve golden da urunun renk secenekleri icy sanirim daha pembe tonlu bir likit aydinlatici golden ise altin tonlarinda;)

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))