28 Eylül 2013

Boots No7 Deeply Moisturising Lipcare



Öncelikle bu aralar yazılarımı aksattığım için kusura bakmayın.Biraz karışık bir dönemden geçiyorum.
Yakında herşey yoluna girecek inşallah..Bu süreçte eski kadar sık yazamasamda elimden geldiğince bloğumu ihmal etmemeye çalışacağım.

Bu ürün Vanilya kutudan çıkmıştı.Aslında ben uzun zamandır Vanilya kutuya üyeyim.İnstagramda paylaşıyorum ama blogta hiç yazmadım.Neden bilmem :) İsteyen olursa bundan sonra gelen kutuları ayrıntılı bir şekilde yazabilirim.Neyse konumuza dönelim :)

Hazır soğuk havalarda yaklaşırken bence kesinlikle ihtiyaç olan bir ürün.Dudak kremi.Beyaz renkte ve krem formunda.Dudağa sürdüğünüzde beyaz durmuyor zaten kısa sürede emiliyor.Bir süre sonra dudağa verdiği pürüzsüzlük hissini sevdim ben.Özelliklede dudak kusurlarını belli eden rujları kullanmadan önce sürdüğümde ne kadar işe yaradığını fark ettim.

Ürün 24 saat nemlendirme vaat ediyor.Lakin okadar süre etkili olduğunu düşünmüyorum.Dudaklarınızda yoğun hasar varsa (aşırı kuruma-devamlı koparma vs...) ozaman bu ürün çok işe yararmı bilmiyorum.
Çok yoğun onarım sağlayan bir krem değil.Dudaklarınızda herhangi bir problem yoksa kışın soğuğundan korunmak için alınabilecek bir ürün.




7 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. vanilya kutudan çıkan dergide fiyat yazıyordu ama kaybettiğim için bakamıyorum fiyatı net olarak hatırlamıyorum ama pahalı bir ürün değil...

      Sil
  2. çok güzel bi post olmuş anlatımınız çok güzel :) bu arada blogumda bi çekiliş var senide beklerim canım gelirsen çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba blogunuzu biraz önce gezinirken keşfettim ve hemen takibe aldım :) bana da beklerim

    YanıtlaSil
  4. bende limango dan almıştım hiç ama hiç bi şe yaramıyo. burts bees , seba med, nivea, body shop, blistex in tüm çeşitleri , no 7, watsons ın lip balm ı ve aklıma gelmeyen bi sürü şey denedim ama hiçbiri dudaklarımı istediğim gbi nemlendrmedi hala arayıştayım

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))