22 Temmuz 2015

Solait Maxi Bronzer Golden Glow


Herkese merhaba bugünün yazısı instagramda hakkında çokça soru aldığım Solait maxi bronzer.Öncelikle kocaman 18gramlık bir bronzer olduğunu belirtmek istiyorum.Uzun bir süre bitirebileceğimi sanmıyorum.22lira gibi bir fiyatı vardı ben indirimde 11liraya almıştım.Bu fiyata da alabileceğim en iyi ürün olduğunu düşünüyorum.



Bu bronzer hem yüz hem de vücut için kullanılabiliyor.Aslında benim bu ürünü alma sebebim resimde gördüğünüz ışıltılı bakır yansımalı harika rengi.Bu renge aşık olup fiyatına bile bakmadan aldım.Yüzümde de bakır yansımaların duruşuna bayılmıştım.


Ama gördüğünüz üzere o bakır yansımalı harika renk birkaç kullanımdan sonra kayboluyor ve bu ürün mata yakın içinde bolca turunculuk içeren bir bronzer a dönüşüyor.Bu haliyle de sevmedim mi? Evet sevdim çünkü fiyatını da düşünürsem yüzüme biraz sıcaklık katmak ve yanaklarımı renklendirmek için güzel bir ürün.Aslında bu haliyle kontürde yapılabilir ama ben içinde turunculuk barındıran ürünlerle kontür yapmayı pek tercih etmiyorum.


Olumsuz özelliklerine gelecek olursak.İlk kullandığımda pigmentli bir bronzerdı.Fakat o ışıltılı kısmı gidince pigmentasyonunu zayıf buldum.Az önce dikkat ettim bronzerın orta kısmı neden bilmiyorum birazcık taşlaşmış:(ve keşke aşık olduğum o renkte kalsaydı.

Bence her ten rengine yakışabilecek bir ürün.Bitince de tekrar alabilirim diye düşünüyorum.Bu arada bana bakır yansımalı parlak renklerde önerebileceğiniz bir bronzer veya allık var mı?Varsa Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.



6 yorum:

  1. çok güzel ama çok büyük bir de pigmentasyonu azaldı demişsin almasam kendimi tutsam daha iyi olacak bu durumda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilk aldigimda cok fazla pigmentliydi ustteki o tabaka gidince birkac firca darbesine ihtiyac duyuyor

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim, merak ettiğim bir bronzerdı. Flormar'ın bronzerlarına bakın bir de. Ben açık rengini kullanıyorum. Hafif yansımaları var.. Çok mat bir ürün değil :)

    YanıtlaSil
  3. Rival de Loop un firinlanmis bronzer i sahane,bayilarak kullaniyorum.

    YanıtlaSil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))