21 Şubat 2013

biten cilt bakım ürünlerim ;ROC

Yaklaşık 1.5 yıl boyunca bu markanın bu ürünlerini kullandım.Bidaha alırmıyım?Evet alırdım :) ama...Son günlerde oluşan cildimdeki aşırı hassasiyet ve kızarıklık sebebiyle cildimin bu problemine
yönelik bir ürün almam gerekli (aldımda yazısı ilerki günlerde gelcek)Gelelim roc larıma:)Aşağıda yorumlarımı yazacağım ürünlerin hepsi tüm cilt tipleri için olan ürünlerdir.
-çift etkili göz makyaj temizleyicisi:göz makyaj temizleyicisi benim beklentilerimi pek karşılayan bir ürün olmadı.hassas göz çevresine uygundur diye bir yazı var üstünde ama benim gözlerimi yaktı.Hatta bazen sulanma bile oldu.suya dayanaklı makyajı bile kolayca çıkarcağını vaat ediyor ama normal gözmakyajını bile çok iyi temizlemiyor bence tabi bunlar benim fikirlerim:)Yağlı yapısıda benim pek hoşuma gitmedi.
-canlandırıcı tonik:bu toniği çok seviyorum.kalan makyajı çok güzel temizliyor anında ferahlatıyor gerçektende dedikleri gibi canlandrıcı bir tonik.cilt problemim düzeldikten sonra tekrar alıcam.uyguladıktan sonra muhakkak bir nemlendirici sürmek gerekiyor.
-canlandıran köpük:en sevdiklerimden...ben köpük temizleycilere bayılırım çok keyif alırım kullanırken.kokusu çok güzel güzelde temizliyor.bir temizleyiciden beklenen ne ise gayet güzel karşılıyor efendim.:)
-güneş koruma faktörlü nemlendirici:24 saat nemlendirme vaat ediyor.Doğru.Güzel nemlendirme ve güneş korumasına ihtiyaç duyuyorsanız çok güzel bir krem.ciltimdeki hassasiyet geçinçe yeniden alıp kullanıcam.İyileştirici veya tedavi edici özelliği yok.sadece nemlendirmeye yönelik bir ürün.bence çokta güzel başarıyor.herhangi bir cilt propleminiz yoksa iyi bir nemlendirici arıyorsanız bence bir deneyin.

4 yorum:

  1. Roc' un ürünlerinden hiç kullanmadım, nemlendiricisini deneyebilirim o halde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cildinde bir problem yoksa nemlendirmek için çok güzel bir ürün tavsiye ederim:))

      Sil
  2. Bende aynı nemlendirici ve toniği severek kullanıyorum :) Kızarıklığın için Roc Calmance öneririm canım işe yarıyor gerçekten d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızarıklığım geçti çok şükür :) ama bidaha öyle bir problemim olursa mutlaka denicem roc un böyle bir kremi olduğunu bilmiyordum tavsiyen için teşekkür ederim :)

      Sil

düşüncelerinizi benimlede paylaşın :))